... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:Preto sa tato verzia predava uz poskladana.nikto z tych ucastnikov nema dostatocne iq, aby dokazal take lego poskladat
starynovy napísal:To je v podstate verzia co ma zabuggovany koniec lebo prejdes poslednu misiu - dostat sa do kapitolu a potom vlastne nevies co dalejTo je nejaka PG13 verzia?
fritolko napísal:To je v podstate verzia co ma zabuggovany koniec lebo prejdes poslednu misiu - dostat sa do kapitolu a potom vlastne nevies co dalej
starynovy napísal:tak toto mi vyrazilo dekel pekneMemerika
starynovy napísal:Ja by som to az tak nepausalizoval. Pozri sa na olano - tam su takisto analfabeti, ktori sa nejakou nahodou prekruzkovali do parlamentu a to je ich najblizsia napln prace na 4 roky. Sedkat si tam a ...zarobene. SaS - Sulik, ktory polozil jednu vladu a usilovne pracuje na polozeni druhej. Plus keby to bolo len na nom tak rovno vyvesi tabulku v ktorej keby si ochorel na covid tak si pozries ci podla sulika stoji za to ta este zachranovat, alebo uz pre tento stat nevyrobis nic a teda ta nebudu liecit. Janka Bitto Ciganikova - podrz"pipik"taska, ktora nosi nalepky Sulike ale inak je tupa ako teflonova panvica. Plus si pozri akeho typka si zobrala za muza.No, dava zmysel co hovoris, bohuzial.To je dan, za zivot v takej sedlackej krajine. Vzdy vo volbach vidiet, ze velke mesta maju rozum ale co z toho ked su 3-4. Zbytok plochy zadubeni sedlaci v zemlankach.12 rokov tu mas mafiu, teraz za nimi este placu. S nackami nedas poriadku, co ich mali zmiest zo stola ako omrviny uz vtedy davno ked s faklami chodili, kokotleba a spol mali fajcit kokoty v ilave uz 10 rokov. Slizke ksichty ako pelegriny ale sedlaci vidia jamky. Do parlamentu sa dostal vyjebany vekslak, paserak drog a znamy kazdeho mafiana ktory tu kedy bol. Si to takto prejdes v hlave, sa hanbis tu byt. Nastastie mimo vlastnej krajiny prakticky nikto nevie.
Slavino napísal:Tych mam pici su 8000km daleko, hento co skusaju kotleby, nema obdoby, este stale som nasraty a uz len preto ako sa budu vsetky jeble hlavy do srca za vocu buchat dopice tamtak toto mi vyrazilo dekel pekneuz len dumam co je horsie, ci ti nase kotleby alebo fucking american rednecks a.k.a trump supporters co volili toho satana. kriticka chyba v systeme. du blejt
Abyssko napísal:Tych mam pici su 8000km daleko, hento co skusaju kotleby, nema obdoby, este stale som nasraty a uz len preto ako sa budu vsetky jeble hlavy do srca za vocu buchat dopice tam
pistacik11 napísal:Len to sledovanie je jedine co mozme, co nevieš, ta nepali a teraz prave zeriem tabletky na tlak z kotliebSú 8000km ďaleko, ale stále platí, že ako oni zapiskaju, musia ostatní skákať. A kto neskače, tak ban. Takže netreba mať v piči, treba sledovať.