... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
rapidwinner napísal:Ale sak jeb na to tiez, kde inde mozem este hejtovat ked uz ani tu nie? Na fb a insta su kokoti v presile, tam uz som to vzdal. IRL tiez stretavam podivne typy, ze jednoducho nevysvetlis.No ne, neni to to iste, vraj "drbnuta logika"![]()
Si iste vsimnes, ze ja som sa tu na klube nad ziadnymi hodnotami nepozastavoval a nikomu nevravim, ako ma zit a rozmyslat, ani sa nikde neprezentujem principom, ze prave to, co si myslim ja je univerzalne pravdive.
Ak by mal dotycny Djokovic cokolvek zakazane, resp. prikazane zo zakona, kludne nech su voci nemu vyvodene dosledky v maximalnom moznom rozsahu, ale tie sracky o tom co by mal, a co by nemal su uz maximalne unavujuce. Ze si ulietava na ezoterike je jedna vec, ale vytahovat sem 10 rokov stare fakty je vskutku slabe na jeho diskreditaciu
No dobre, jebat cely hejterklub, este by to vyzeralo, ze mi na tom nahodou zalezi, a pritom sa len nudim na hajzli.
sysell napísal:Na toto neexistuje jednoznacny odborny konsenzus. Ale sysell z bmwklubu to ma v malicku.Zatial ej jasne ze velka vacsina ludi ani nevie ze ten virus ma, to ze to okmielaju 24/7 uz pomaly pol roka je tragicke.
sysell napísal:tak nevim, asi iba mne to prijde ironicke. Jak keby som povedal, ze viem o tom, ze sa na 35d trhaju retaze, ale ja ju menit nebudem, lebo mne sa to nestane, ale hned za dedinou mi jebne. Nezabije ma to, v podstate sa nic nestalo, ale aj tak by mi bolo kokotno, ibaze nie. Zda sa mi to smiesne, ked znami ludia vypustaju taketo zarucene tvrdenia, ktore sa potom obratom otocia proti nim. Ale asi to nevadi, ludia chcu istoty, tak je vsetko asi v poho.Kilko nweviem co djokovic hovoril ze kovid neexituje, co som letmo zachytil skro riesil ze je to prehanna reakcia co sa deje, to ze to chytil a nic mu neni neviem ci je ironia. Ked vieme kolko ludi z testovanych je bez priznakov tak kolnasobne viac ich je ze ani nevedia ze si chori.
A ku gatesovi ludia ho hejtovali uz davno za ockovanei apod. nei len teraz, su to roky, ja ho nesledujem len neviem preco hovori o premnozeni ludi a na druhej strane vraj zachranuje africanov. To mi hlav anebere - ak prirodzeny vyber nie.. co sa premnozsi priroda ureguluje.
A o kiskovi som pisal len ako reakciu na to co som cital aky je to fesa chlap a ze zalozil charitu - podla kamosa preto aby si spravil pr tak neviem o com pises.