... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
tom6667 napísal:A čo ja viem, ja sa k tomu neviem vyjadrit, nie som historik...na nanocipy a 5G je tu odborník skôr Sysell, ak teda je pravda že aj v tej f11 ma individual stropnicu alobal metallic silver..
tom6667 napísal:ty tlk toto co si dal jaky komentarak teda je pravda že aj v tej f11 ma individual stropnicu alobal metallic silver..
sysell napísal:to malo byt na odlahcenie, sorry ak to tak vzalo…ale hadam uznas ze si sa tu viackrat zastal kotletu (co je teda pri kazdom dospelom jedincovi red flag na zamyslenie) a on teda expert na nanocipy rozhodne je.Kde pisem o 5g a cipovani? pisem max. o chudakovi ako ty, co tu klame a vymysla si a snazi za by za vtipneho a zosmiesnovat za to ze vlastne nevie co ine by napisal. haha metalic alobal kura LOl si mi riadne nalozill si pan, uplne off topic a taketo hovada tu volia.
Killo napísal:Nemal on problem aj pocas minulych mesiacov stym ze siel hrat tenis ked to bolo zakazane ?https://9gag.com/gag/aVw32Kv
https://www.nytimes.com/2020/04/20/spor ... vid19.html
Novaxx Djokovid, dalsi vypatlany sportovec pre ktoreho ziadny covid neexistoval. Neviem ci to je tuzba po peniazoch, ktore im chybaju ked sa nehraju turnaje, alebo je to uvedomenie si svojej bezvyznamnosti, ze nastala kriza a ty si bol len tajtrlik co si pinkal lopticku a zrazu o teba nikto nezakopne, ale tymto sportovcom z toho trosku predrbava
rapidwinner napísal:Dotovať školy a nemocnice sa dnes nenosí, nehejtuješ na bmwklube nie si inSrandovna vec na sebareflexii je fakt, ze akonahle o nej niekto zacina rozpravat, tak v tom momente ju automaticky straca.
Uz ked Djokovic bezvyznamny tajtrlik, tak v ktorej kaste sa nachadzas ty? Tvl.
rapidwinner napísal:hej, lebo TY si povedal, tak si ma zazracne zbavil sebareflexie (podla tejto drbnutej logiky si ju stratil aj ty, nemyslis?).Srandovna vec na sebareflexii je fakt, ze akonahle o nej niekto zacina rozpravat, tak v tom momente ju automaticky straca.
Uz ked Djokovic bezvyznamny tajtrlik, tak v ktorej kaste sa nachadzas ty? Tvl.
a toto je jeba :Prominent Serbian virologist Predrag Kon, a member of the state team fighting the spread of COVID-19, replied to Djokovic on Facebook that he should not make such anti-vaccination statements because of his huge public influence in his native Balkan country.
Djokovic has long been one of the more spiritual players throughout tennis and famously said his life changed the day a doctor placed a piece of white bread on his stomach as a resistance exercise, proving a gluten intolerance.