ked skoncis komunity tak odporucam skusit 30 Rock. Tie scenare Gambino napisal tak genialne, ze sa cloveku az nechce verit, ze mal vtedy hadam len 20 rokov a dokazal hentake kombinacie vymysliet v dialogoch.
Pripadne, ked uz budes mat velky hlad po dalsich emerickych sit comoch, tak zmakni Parks & Rec. Prva seria je trosku mucna, ale potom sa tam rozbehne tak sialeny kolotoc absurdnych gagov, ze za mna to plati za jeden z najvtipnejsich serialov vobec.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
The Office UK aj US, aj Parks and Reč vyzerajú dosť dobre. Neviem síce kedy to stihnem ale ste ma nahuckali na to, prenosné takéto oddychovky potrebujem
Office UK je OEM kvalita, US verzia je už taký povrchnejši spin-off humor pre sirsie masy, ale je pravda že tým pádom zrejme ľahšie stráviteľna verzia (Steve Carell je samozrejme top)
Objavil som klenot, https://www.imdb.com/title/tt0115082/ , 3rd Rock From The Sun, ja si matne spominam, ze par casti som videl dabovanych bud na nove alebo markize 20+ rokov dozadu, ale tak ako vsetky sitcomy v tej dobe, 80% vtipov zabitych v zlom preklade, ale John Lightgow je genialny, ostatne ako vo vsetkom, kde hra. Fakt poctivy sitcom z cias, kedy sitcomy zazivali zlatu eru.