boha jeho jaky vylev

mal som byt na prechadzke so psom ale k tomuto este odpoviem - co ta hned tak podrazdilo, ze musia byt litanie na stvrt webu? ved som sa NORMALNE a SLUSNE opytal, co to stalo.
Chcel si Mogbuk za 300, slusne sme ti napisali, ze to bola hovadina, tak ci si nekupil nejaky iP za 70 bez nabijacky bez krabice, corknuty na stanici. Lebo sledujem ceny jazdenych iP a za 7micku si pytaju cez 200eur, a to su zodrate kusy, kde sa pomaly odlepuje displej. Reku ci si sa na nieco take neulakomil
Ak ta to urazilo a zosmiesnilo tak prepac :) fakt to nebolo cielom. Ale uz aj Undy mi to minule vycital, asi by som mal nieco so sebou robit
P.S.: kupit dvojrocny ajfon a hned ho ciptuningovat kvoli baterke a senzorom. Dobre no.
P.S.2: to mas za to ze si si kupil Huawei

ja mam Xiaomi A1 uz pomaly tretim rokom a v pohode. Pre info, zalohu fotiek, kontaktov ma aj Google, ja si dokonca platim nekrestanske 2eura aby som to mal v plnej kvalite, ale da sa to aj free.
P.S.3: aj ja som si kedysi kupil 2 nefunkcne iphony 3GS, jeden so zlou doskou druhy so zlym displejom, ze si poskladam jeden dobry. Poskladal som, bolo to napicu, tak to je doteraz v skrini hodene.
P.P.P.P.S.: nasiel som ti este aj mogbuk za 3 kila
https://pc.bazos.sk/inzerat/111522853/macbook-pro.php 10 rocna relikvia, o 2 roky to das do starozitnictva a este zbohatnes

,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)