... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
19palec05 napísal:Nazdar.
Chcem sa spytat cim cistite ten bordel co je v tom sani a tak?Ci len to oskriabat,poutierat a hotovo alebo co?
A este otazka ma nejaky vplyv EGR na tie klapky?Pytam sa pretoze sa chystam ich odstranit ale EGR keby nezaslepim tak to nevadi ci?
Dakujem
 ale to som neskusal
 ale to som neskusal a tak ako pisal marttin EGR nemam zaslepene :) nemam rad zbytocne kontrolky :) ale pred tym som mal audi a4 2,5  tdi a ked som tam zhodil sanie bola rura este viac zasrana ako tu :) ono to nieje olejom lebo v podstate ten ani nedolejem od vymeny po vymenu a je stale v polke risky..
 a tak ako pisal marttin EGR nemam zaslepene :) nemam rad zbytocne kontrolky :) ale pred tym som mal audi a4 2,5  tdi a ked som tam zhodil sanie bola rura este viac zasrana ako tu :) ono to nieje olejom lebo v podstate ten ani nedolejem od vymeny po vymenu a je stale v polke risky..

TT-SIMIK napísal:Minikamerou to kontrolujem ja,alebo zubarske zrkadielko,kupis v lekarni....
marttin napísal:Tak oni zvyknu vypadnuť ked sa tam dava sanie,a najelešpie zistiť to tak ak teda nemáš k dispozicii tu kameru lebo neivem či to je magneticke treba skusiť .. Ale tak k tomu ako to zistiť skusiť porovnať ako vyzerá ten priestor kde boli a ako ten kde neboli , podla mna tam bude nejaké zanesenie okolo kde neboli ( teda ak vypadli predošlému majitelovi) Ale inak mne nikdy nevypadli pri vyberaní ale pri vkladaní naspať :)
 No podla toho ako je to tam otlacene by som povedal ze tam boli vsetky asi...vyzera to tam rovnako na vsetkych.Blbe je ze mne najprv chybali 3 a jednu som nasiel na alternatori lezat,tak som aj zistil ze je to magneticke pretoze som ju vytiahol srobovakom s magnetickym koncekom...no tak uvidim pondelok.....skusim kupit ten magnet ak ho zozeniem lebo aj tak cakam este na zhavic a ked tak este poriadne prezriem vsetky zakutia kam to mohlo spadnut mimo teda aj od spodu auta...aspon ho budem 1.krat vidiet zospodu
 No podla toho ako je to tam otlacene by som povedal ze tam boli vsetky asi...vyzera to tam rovnako na vsetkych.Blbe je ze mne najprv chybali 3 a jednu som nasiel na alternatori lezat,tak som aj zistil ze je to magneticke pretoze som ju vytiahol srobovakom s magnetickym koncekom...no tak uvidim pondelok.....skusim kupit ten magnet ak ho zozeniem lebo aj tak cakam este na zhavic a ked tak este poriadne prezriem vsetky zakutia kam to mohlo spadnut mimo teda aj od spodu auta...aspon ho budem 1.krat vidiet zospodu   
  ak nie pocka...sak do tych holich tyciek sa az tak neoprie ten vzduch v sani )
 ak nie pocka...sak do tych holich tyciek sa az tak neoprie ten vzduch v sani )