... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
kark napísal:Takže po prečítaní som sa trochu vyľakal a v sobotu som radšej klapky zdemotoval. Dal som dole len tie lopatky a nechal len osky.Teraz ma však napadá že tie klapky na kraji mali taký pliešok aby sa asi nevytláčali no a teraz tam ostala len oska ktorú tam drží len to tiahlo. Nieje tam nejaký tlak čo by to mohol vytláčať, prípadne vytlačiť to tiahlo?
Samozrejme zaslepil prívod z boku (z výfuku ) do erg ostatné nechal zapojené ako bolo.
Ináč mám pocit že auto ťahá trochu lepšie, síce asi trošku zhlučnelo turbo, ale úplne prestalo auto dymiť keď dupnem na plyn.
lukas107 napísal:prestalo dymit? to ja ked pridrbem pedal na podlahu tak kudol dymu zamnou a to mam aj EGR zaslepene aj klapky odstranene....
 .Podla mňa  Tvoj problém môže byť ten odlučovač oleja, ale to už je iná téma aby sme to tu nemiešali.
 .Podla mňa  Tvoj problém môže byť ten odlučovač oleja, ale to už je iná téma aby sme to tu nemiešali. 
 j.matrix napísal:aj ja ked pridrbem tak ide mensi kudol chvilocku
egr mam skoro odstavene (EU4, strcil som tam pliesok s dierou 8mm podla nejakeho navodu, klapky som odvrtal z tej osky a nechal ju tam).

j.matrix napísal:pri nizkych otackach by ti nemal tak chrochtat motor lebo upravuju prudenie vzduchu do valca

TT-SIMIK napísal:nemali by byť......
TT-SIMIK napísal:nemali by byť......