... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:inak k veci, dnes kamos nahodil remus catback vyfuk na F80 a kompletne som odpadol. lepsi zvuk na F8x som nepocul.. fakt masaker, vpodstate ked sa otvoria klapky, tak je to straight pipe s xpipom, a je to strasne krutoprisnea ked sa klapky zavru, tak zvuk jak v serii, tichucko na palube, pohodlie. a bonus, certifikaty a vsetko jak ma byt, legalne, zapisat sa to da do tp.:-O
speedfred napísal:Škoda, že som vtedy na svk, ináč by som došiel popozerať, alebo sa nechať povoziť.Nechcete ísť niekto na Nordšlajfe víkend 30.5-2.6. S autom či aj ako spolujazdec. Ideme ta menšia skupina.
speedfred napísal:Pracuješ niekde v okolí? Tento rok bude asi ešte min. jeden výlet.
chup44 napísal:skoda ze tie felicie a podobne rakety mali akurat len nalepku remus, v nemecku alebo v tych vyspelejsich krajinach to je znacka na urovni.. a to co si myslia o tom ludia na slovensku by ma to teda fakt netrapiloMne (aj veľa ľuďom čo poznám) žiaľ Remus pripomína felicie a podobne “rakety”, ale určite môžu byť kvalitné, o to pokoj, len keď sa povie tá značka, hneď mi napadne toto