... všetko o BMW ...
jalfons320 napísal:Než som kúpil BMW, tiež som mal rovnaký názor, atmosféra 6 valec bez turba, to vydrží naveky, no už má pár “prekvapení” zobudilo zo sna.co sa moze preboha tak strasne kazit na benzinovom aute? sak to ma len par valcov a par sviecok ...
Keby diesel nepoviem.
pistacik11 napísal:Presne toto isté som riešil 2-3 roky dozadu. Najprv silou mocou 645i do 14 000 (chvalabohu som dostal rozum), potom 330i e92/93. Nakoniec to dopadlo, ako dopadloTuná ak chce ostať pri bmw, tak len ečkove modely. Tá 335i by memusel byť zlý nápad, ak chce Coupé tak možno aj niejaka 130i/135i by možno stála za úvahu :)
Ale asi skôr by som pozrel e60 v dobrej výbave, a s nájazdom budú ešte cenovo dostupné :)
jalfons320 napísal:co sa moze preboha tak strasne kazit na benzinovom aute? sak to ma len par valcov a par sviecok ...
Keby diesel nepoviem.
PeqpeK napísal:Toto som nemal vidieť4x lambda(pripadne aj nox senzor), vydychane katy(pripadne NOX kat), 2x vanos, valvetronic, citlive podtlaky, cievky, vstreky a HPFP, mrte oil leakov, el. vodna pumpa, separator s vyhrievanymi hadicami a tak daalebenzinove radosti
drak napísal:a ty jak vies jak sa mne co kazi?Nuz fuxxo zas v jednej veci sa mylis to ze ti stoji sestka v garazi a ze sa ti drbe aj tam to mas tak ako s ulozenkami ..sice pekne vylestene ale kazilo sa to kazdu chvilu to co behalo bolo dodrbane doskrabane ale poruch minimum:) a pokial si vsimam tak kvalita dnesnich aut stoji za hovno vsetko je na konzum.. vlastne sa kazi vsetko ci je nove ci je stare .. je to len na chalanovi co si vyberie nech si ide niekde skusit sestku a dalsie modeli a potom sa moze rozhodovat co chce ..a to co si mu poslal link je pekne to beriem ale bmw nikdy nevedelo dobre robit stvorvalce u sest valcov je to uz ina pesnicka
pistacik11 napísal:ano, na 650ke som robil 30-35 tisic rocne, preto si stojim za tym co hovorim. teraz robim 40 rocne cca..Fuxxo tak asi niečo bude v poriadku, keď aj v garáži sa ti to kazí... Tuná pán hľadá auto na 20-30tis km ročne, ty robíš raz toľko aj viac tak jasné, že sa to viac kazí. Plus n62 Motor, ktorý tiež má svoje muchy ....
A tie f-ka pred 200tis sú tiez rada nad zlato, jasné novšie auto, ale čochvíľa veľký servis v hodnote polky auta a novotu si môže užívať akurát tak na odťahovke. A keďže nám tu ukazuje auta v okolí 10tis, tak mu neporadím auto za raz toľko :)
Tuná ak chce ostať pri bmw, tak len ečkove modely. Tá 335i by memusel byť zlý nápad, ak chce Coupé tak možno aj niejaka 130i/135i by možno stála za úvahu :)
Ale asi skôr by som pozrel e60 v dobrej výbave, a s nájazdom budú ešte cenovo dostupné :)
Nwigsold napísal:nehadame, diskutujemeTak v podstate čo som tu zistil tak benzínu sa vyhnúť a diesel eu5 nechcem. O poruchovosti tu je napísané viac než dosť. Vyhnem sa premiovkám úplne. Nechcem dávať nezmyselné tisíce ročne len do údržby ktorá pri predaji aj tak nikoho nebude zaujímať. Ďakujem za každého názor, veľmi ste mi poradili.
A nehádajte sa tu :)