... všetko o BMW ...
//MPower napísal:Není to len optický klam, menší rázvor = menšia stabilita, väčšia hravosť.To je pravda že M2 competition dostala napr Carbon výstuhu v motorovom priestore ako M4 ale keď si všimneš tak BMW zatiaľ hmotnosť M2 competiton radšej neuvádza. Tie rozmery M2 nedávajú oproti M4 žiadnu výhodu, M4 je na okruhu rýchlejšia. Tie auta sú rovnako ťažké cca a to že je M2 nejaká agilnejšia alebo hravejsia je len opticky klam.
//MPower napísal:[OT] K tej poslednej vete...Kto si, ze sudis ludi, ktorych nepoznas? Nechces ist za ustavneho sudcu?Tu je reč ktoré auto je lepšie, prečo by si mal niekto kupovať horšie auto ked evidentne môže aj lepšie? Investícia ako M2 môže byt rovnako aj M4 tak že toto tvoje tvrdenie je úplne mimo. Naviac ja nerobím žiadny nátlak ale píšem fakty z reálnych skúsenosti narozdiel od teba :)
Cytron napísal:Zdravím, mam dosť veľkú dilemu. Chcem Mko no neviem sa rozhodnúť akéako daily car mám 440iXdrive GC, a zvažujem kúpu M3 e92 alebo M4 jazdenku pred alebo po facelifte, prípadne aj M3 f80 alebo novu M2jku competition (pri tejto zvažujem manuál). Pri ostatných modeloch okrem e92 asi DCT. Poraďte mi, resp. napíšte Vaše skúsenosti s tými vozidlami. Na e92 ma láka riešiť to trošku investične. Inak chcem auto len na leto a žiadne divočiny na okruhu...
speedfred napísal:Nejake info o tej M3? Kludne do sukromnej spravy :-) momentalne som nalomeny na M3/M4(F80,82), ale stale to mam otvorene :-)M2Com už má aj filter pevných častíc , preto horší zvuk.
Inak známy predáva e92 M3 manuál.
tvaroh napísal:Ja by som tiez o jednej vedel v manualy 😬
Filter pevnych castic ale aj dve turba f80 nemala gpf ale zvuk tiez tlmeny
Tiez nejake info o tej M3? :-) poprosim do sukromnej spravy. Dakujem![]()