No to je úplne auto pre študenta, horšia už je iba O1 1.4. Motory, ktoré nemajú silu a žerú 9 litrov. To je snáď každému jasné, že tieto motory sa nepodarili. Ale uznávam, konkrétny kus vyzerá zachovale.
Tam nejde o spotrebu, ide o to ze sa tam nema co pokazit, byt student a mat 2 litre vo vrecku, tak si nekupim stary diesel, hento co som mu postol je kupovane na slovensku a opravi to kazdy majster na dedine za 20e. Uvazujte...
Preboha co mu to radite, ake exoty azijske? Sa nieco pokazi tak to bude problem vôbec zohnat... obyc embecka bude urcite jednoduchsie opravitelna ako toto...
Na japonca sa budú ťažšie zháňať ND a sú drahé, niekedy podstatne drahšie ako ND na VW/ŠKODU kde zoženie ND aj v potravinách... Ako študent určite by som išiel niečo ako stará Octavia, Golf, Passat, Fabia..
Podľa mňa treba myslieť na to ako budú vychádzať cenovo náhradné diely, aby to študenta nezruinovalo po tejtos tránke
Ano presne preto som tu postol ci kukam spravne diely lebo az tak sa v tom nevyznam. Na passat b5.5 1.9 PD 96kw rozvody cca 150-200e spojkova sada LuK 200e kukam to zle? alebo je to fakt take lacne?
Keby mas zaujem, predavam e46 318d 2003ku s M47N motorom, uz commonrail novsi. Cena okolo tych 2000e, kedze z dovodu firemneho uz vacsinou stoji a nejazdi. Ked tak napis spravu.
súhlasím s kkt1 (funny as it sounds :) ), ale v tejto cenovej rovine čo najjednoduchší starý atmo-benzín ...nemusí to byt zrovna prémiová áfdi , poslúžia aj lacnejšie varianty (škoda, Seat, PSA atd)
Treba hladat a najdes.. Moze byt benzin ale nie 1.6 74kW. Stary 55kW alebo hrkotajuce skoda motory vo fabii. Ja by som siel do stareho tdi, nie PD. Golf, zvlast trojdverak vies kupit plne vyservisovany za 1300e. Taka je realita tych aut, 900 uplny vrak, 1300 technicky bez investície Uz to nema cenu. Ide to do nemoty a zialbohu/chvalabohu ale skor zialbohu to vie nejako sfusovat kazdy keket..
Možno trochu mimo,ale ak auto nepotrebuješ denno-denne tak trasu Pra-ZV by som jazdil radšej vlakom. Prídeš domov bez stresu z D1 a hlavne odychnutý. Vlastné skúsenosti.