... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal::Da zialbohu/chvalabohu ale skor zialbohu to vie nejako sfusovat kazdy keket..
speedfred napísal:Dakujem za radu ale autom som si tuto cestu doslova uzival oproti vlaku. Uz nikdy 8hodin aj 15minut byt v coupe s 4 ludmi natlaceny to naozaj nechcete myslim ze d1 je celkom v pohode neni to vobec tak strasne ako sa hovori:) Inak cena za vlak cca 30eur ak prva trieda 35 Autom za cca 40 a to nejdem na spotrebuMožno trochu mimo,ale ak auto nepotrebuješ denno-denne tak trasu Pra-ZV by som jazdil radšej vlakom. Prídeš domov bez stresu z D1 a hlavne odychnutý. Vlastné skúsenosti.
kkt1 napísal:Myslim ze auto je celkom dobra volba, ale 1.9tdi budu mat nalietane cez pol mega to ti je dufam jasne. Takze aby si nekupil auto za 2500 a potom ta bude cakat servis za 1500. Treba vybrat dokladne.
kkt1 napísal:choď sa pozrieť aká to je lokalita, rozpadnutý bytový dom odpadky a BMW pre chalupou. Tvoj príspevok bol tiež o hovne. Ja bývam v 2izbáku ale nie cez úvery pôžičky a pod, a autá mám drahšie a za hotové tak tu nepíš debiliny. Nie každí chce bývať na dedine v akože rod. dome za 15t, stačí mu 2izbák v ZA za 80t v hotovosti a čo keď sa vozí v sedme. Sedlák je čo je zaúverovaný a hrá boháča a nemá nič. Auto nie je investícia.A pointa tvojho prispevku je aka? Ze kazdy kto nema auto aspon za 10 litrov je socka, romak a mal by sa za seba hanbit? Auto je spotrebna vec, defakto to iste ako chladnicka. Ty sa smejes ked niekto jazdi na srote, ja sa zas smejem ked typecek co byva v 2izbaciku nastupi do X5ky alebo 7er.