... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
upir156 napísal:A ty by si mu co za 2000ecka poradil, E36-ku?
Dogg88 napísal:Kludne. E36 318i(s) je fajn a za 2000€ mozno najdes aj kus ktory drzi po kope, alebo E46 318i pripadne 320d (fl)
marekzv napísal:A aky motor by si si myslel ze je idealny? bude to jazdit vacsinou dialnice myslis ze 1.9tdi PD by tam bol ok?
Tak ono závisí na aký kus natrafíš. Vzhľadom nato, že si študent, by som kúpil auto s lacným servisom. Ale aspoň s takým, ktoré by ti nenarušilo tvoj životný štandart.
Dogg88 napísal:Musím súhlasiť, mám E36 M43 ako daily a za 2 roky a 60 000km ma to nechalo len raz a aj to len kôli mojej vlastnej hlúposti keď som slabo pritiahol eskapásku na hadicu chladiča a vytiekla takmer všetka voda von. Ináč sa nikdy nič nestalo, vždy naštartuje a ide, keď neštartuje tak naštartuje cez štartovacie kábleNa zimu sme si s frajerkou kúpili 318is kupé. Bez výbavy, žiaden extra stav. Čisto len na zimu. Auto stálo 400€, urobil sa na ňom základný servis a do dnes sme najazdili 5000km počas ktorých odišla len lambda sonda. Motor vynechával, nešiel do otáčok. Po výmene lambdy jazdíme ďalej...
Takže za mňa celkom spokojnosť s e36...
Máme ďaľšie dve 6 valcové a tie tiež jazdia bez väčších problémov...
Tak neviem. Záleží čo kúpi(š)
PeqpeK napísal:Naprava nie je vobec taky strasiak ako sa rozprava. Ja mam doma A6 c5 v benzine s Q a je to zlate auto, ktore u mna dostalo status nepredajne... Bracho ma Passat b5.5 2.0i 85kw, je totalne netechnicky typ cize pri nom servis nehrozi, chce len otocit klucikom a vozit sa a tak aj je. Ano budem za dusickara, ale posledny vykrik technicky jednoduchych aut ktore jazdia za smiesne peniaze (na servis). Golf a oktavia moze byt tiez ale tam je uz duplom podmienka aby tam bol motor bez turba, pretoze menit turbo na platforme g4/oktavia je porod.B5.5 by som nebral kvoli prednej naprave. Octa 1, Golf IV bude cesta
voMacK napísal:A nejaky starsi Civic? Ci to je kokocina?