... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:Prečo? Inak pri M4 som myslel klasiku alebo competition, facelift je mi ukradnuty (akurat LCI predne LED svetla su nadherne)Kasli na e92....
PeqpeK napísal:Tak ono u víkendovky je to viac menej jedno ako, ako často je v servise nie? Pri štýle, že žiadny ring, len občas sa previesť to auto vydrží veľa, a V8 je V8. Aj keď zas f80/82 je top auto, a dosť ľudí to považuje za najlepšiu m3.Ak mas na novsie tak osobne by som do e92 nesiel - je to uz stare auto a budes musiet riesit viac servisu.
PeqpeK napísal:Bez vahania M2
Cytron napísal:Poslal som ti správu.Dikes za odpovede. Nova M2comp je brutalna masinka. Vezmem ju na vikend aj ked ju maju mat len v DCT, vyskusam, uvidim, E92 kvoli motoru (atmosfera V8), je to cista schizofrenia. Najradsej by som mal vsetky v garazi
//MPower napísal:Veď aj m2 competition má niektoré prvky z carbon, nie v takej miere ako m4, ale pár kg sa ušetrilo. Nehovoriac o rozmeroch ktoré m2 dávajú určitú výhodu, a spracovanie interiéru v m2 tiež nie je až o toľko horšie ako v m4.Prečo bez váhania M2? Mame to chápať že M2 je lepšie auto ako M4? Čo nie je. 4er ma interiér na lepšej úrovni ako 2er čo beriem ako dosť výhodu, vďaka tomu že M4 používa karbon a iné ľahké materiály čo M2 nepoužíva tak aj ich váha je skoro rovnaká. M3/M4 je technologicky lepšie auto, motor majú v plnej výkonovej špecifikácii atd.. Kto si kupuje M2 tak buď pre to že sa mu viac páči ako M4 ( čo je subjektívne) alebo kvôli cene. Najlepšie coupe od BMW je M4 a sedan M3. Za tým si stojím ako človek čo všetky auta skúšal.
zollo napísal:@Cytron hned v uvode zadefinoval, na co by bolo M-ko "urcene" (nie okruh) a ty ejPower tu "pretlacas" M4 lebo je "na okruhu rychlejsia"(no, mam dost)
myslim, ze taka M2Comp. s manualom by nemusela byt ani tak zla "investicna" volba.. urcite daj vediet ako si sa rozhodol (ak ti teda este zostane neaky vlastny nazor po @MPowerovom "natlaku"peace