... všetko o BMW ...
tvaroh napísal:Ja som minule po dlhej dobe siel v aute s xenonmi ktore som povazoval za jedny z najsilnejsich na trhu a oproti led velka bieda v svietivosti aj farbe. Ked chce eu nieco menit k bezpecnosti tak by som dal povinne led svetla a povinny svetelny senzor aby degesi nemohli ist v
Noci na dennych. Na g30 aj na 0 svietia vecer hlavne led
//MPower napísal:Ja mením najneskôr po 15 000km na všetkých autách a na autách kde je výkonný motor a väčšia záťaž ako 335i, M4 po 10 000km.
//MPower napísal:Ďakujem.
Ja netvrdím že runder ma fejk oleje, už som objednal od Martina (od neho som už kupoval veľa veci a vždy bola spokojnosť a viem že on spolupracuje s originál výrobcami tak mu dôverujem v tomto, tým nechcem naznačiť niečo na rundera alebo ho spochybňovať). Inak 1L oleja v BMW 30€ a u Martina 14€Pri objednávke 8L je to 240€ vs 112€ za to isté, za 130€ čo som ušetril si objednam kvalitnú kozmetiku na čistenie kože, tu proste nie je o čom :)
Blesk ani ta skrutka nie je problém :)
Pilifo napísal:No a ja som čítal post od jedného známeho českého BMW servisáka, ktorý mení motorový olej možno raz za rok, teda každých 60 000 km. A na svojej E66 už má najazdených cez 700 000 km, údajne mení len olej a filtre. Ale jazdí skoro výhradne len diaľnice
Dorado napísal:Myslím si že to nebude úplne 1:1. Podľa mna ten mpower olej bude mat nejaké iné aditívum alebo jemne upravené zloženie “podľa noriem BMW”, môžem sa mýliť ale zväčša to tak je aj keď sa môže zdať že to je to iste. Každopádne to budú len detaily :)je nejaky rozdiel v oleji bmw za 14 euro a shell za 5-6 euro?
ja pouzivam uz 160tis km ten shell 0w40 a vsetko ide ako hodinky :)
https://www.motorove-oleje.sk/shell-hel ... heureka.sk