... všetko o BMW ...
heroe napísal:Nech sa paci, aj na kavu ostane http://www.sportovy-podvozok.sk/bmw-E46 ... ap-vyskovoJa sa ho nesnazim strasit, to len na margo otazky co tolko stoji. A zapamatajte si ze od fanusika e46 z poslednych rocnikov v 6 hrnci a akou takou vybavou za 4000 nekupi ani len nahodou.... Cize je velmi realne ze to bude musiet opravovat.
A o preventivnom servise tu ani nehovorte ked vidim ze polka z vas by dale 2000 za komplet restauraciu e46tky![]()
![]()
a najlepsie kupovat disu z vrakaca alebo nahodit monroe silenty, sak to mozem robit kazdeho pol roka ked to stoji 5 korun, nie? Uplne bez emocii
Tomu ak hovorite preventivny servis tak to potom uz hej, ale skor si myslim ze tu e46 kupi presne od takehoto majitela
P.S. Poprosim link na slusny stelovak za 600 dakujem.
HeWhat napísal:Ked je 5000 vela, tak dovoz v tejto cene neries. Malo ludi si uvedomuje ze uz len ked si to auto vezies sam a vsetko riesis sam, kolko Ta to stoji casu aj penazi. Rataj cestu tam jednym autom, naspat dvoma - docasne znacky + poistka, palivo, dalsi clovek, papierovacky v SVK a cakanie.... a to stale este nevies, ci sa v DE pri tom aute neotocis a nejdes domov naprazdno :)Je mi jasne ze servis sa odzrkadli podla toho aky zachovaly kus kupim, dakujem ludia
kkt1: 5000 je uz pre mna dost![]()
Uz som to tu viac krat posielal ale ako najlepsia momentalna moznost na mobile.de sa mi zda tento krasave. Co hovorite? Ten chlap ho ma 10 rokov je tam strasne vela toho popisane co robil plus ma plyn.....Len ma napisane jednu chybu v preklade: Chyby: pri studenom stave je motor mimo okruhu (známy problém s 6 valcami) a vyžaduje vyššiu rýchlosť pri štarte. Keď je teplo, motor opäť beží normálne. čo hovoríte na tuto chybu je to normlane či sa za tym moze srkryvat nejaky vacsi problem?
https://www.mobile.de/cz/Osobní-vůz/BMW-325i-M-Paket-Prins-VSI-LPG-Anlage/vhc:car,pgn:2,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:3500_13_,frn:2001,frx:2006,prx:5000,ful:petrol,ger:manual_gear,pwn:141,pwx:141,dmg:false,rdv:true,vcg:limousine,ao:pictures,srf:true/pg:vipcar/264914003.html
PeqpeK napísal:Ked je 5000 vela, tak dovoz v tejto cene neries. Malo ludi si uvedomuje ze uz len ked si to auto vezies sam a vsetko riesis sam, kolko Ta to stoji casu aj penazi. Rataj cestu tam jednym autom, naspat dvoma - docasne znacky + poistka, palivo, dalsi clovek, papierovacky v SVK a cakanie.... a to stale este nevies, ci sa v DE pri tom aute neotocis a nejdes domov naprazdno :)
PeqpeK napísal:Nech sa paci, aj na kavu ostane http://www.sportovy-podvozok.sk/bmw-E46 ... ap-vyskovo
25i/30i za to slusnu nekupi, to je jasne, ale taku 20i/20d/30d si myslim, ze ano.
Pozri Heroe, maj si svoju pravdu a svojhe worst-case scenare. Kazdy mame svoje skusenosti s tymi autami, ty si mozno nalial vela love lebo si kupil prave auto, ktore bolo este v povodnom stave, no takych uz moc po cestach nejazdi, co by za sebou nemali vacsi servis.
Ako a za kolko bude to auto servisovat uz bude zalezat len od jeho chuti. Ako keby to bol nejaky hriech dat do stareho auta tlmice meyle. Niekto tie auta pouziva aj iba ako prepravu a nelieta na tom ako mnohi tu z nas...