... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
Samuel Pitvorec napísal:Tomas Ty mas asi osobnu skusenost s kazdou gen.M3-ky nejake Tvoje porovnanie?Vazne bola ta 36 najhorsia zo vsetkych?Samo
 , no a E92 mam doma par dni a este ju nepoznam a tiez nema vela spolocne so seriou
  , no a E92 mam doma par dni a este ju nepoznam a tiez nema vela spolocne so seriou   ale zas som jazdil celkom dost na E92 GT4 a to je parada, je to dost blizke seriovke ale velmi pohodove a rychle vozidlo. Ta E36  je asi taka najmenej "M" kova ale zas urcite velmi trvacna a vdacna. Tazko to takto opisat. Viem napriklad ze vela M3 E46 v zavodnej uprave pouzivaly motor E36 ktory mal vetsi potencial na upravy a hlavne viac vydrzal ale zas pouzivaly kluku z E46 ktora je lahsia
 ale zas som jazdil celkom dost na E92 GT4 a to je parada, je to dost blizke seriovke ale velmi pohodove a rychle vozidlo. Ta E36  je asi taka najmenej "M" kova ale zas urcite velmi trvacna a vdacna. Tazko to takto opisat. Viem napriklad ze vela M3 E46 v zavodnej uprave pouzivaly motor E36 ktory mal vetsi potencial na upravy a hlavne viac vydrzal ale zas pouzivaly kluku z E46 ktora je lahsia   , zas E46 ma vyborny podvozok a zadny diferak.. Asi sa da povedat ze kazde Mko je uzasne auto, vzdy novsie bude rychlejsie ako to predchadzajuce, no som trocha zvedavy ake bude to nove s turbom. Urcite rychlejsie ako sucasne ale ci nebude moc sterilne ? Neviem , uvidime.
 , zas E46 ma vyborny podvozok a zadny diferak.. Asi sa da povedat ze kazde Mko je uzasne auto, vzdy novsie bude rychlejsie ako to predchadzajuce, no som trocha zvedavy ake bude to nove s turbom. Urcite rychlejsie ako sucasne ale ci nebude moc sterilne ? Neviem , uvidime.Samuel Pitvorec napísal:Vdaka Tomas za odpoved casto citam ze E36 bola najmenej podarena,ale mam taky dojem ze to pisu ludia co vnej nikdy nesedeli.Dnes som videl nazivo Tvoju E30 M3 je nadherna.Bol som si pre podvozok v Brne.Co sa tyka Roberta Senkyra mam z neho vinikajuci pocit velmi prijemny clovek.
 a ved aj mna pridajte
 a ved aj mna pridajte