Samuel Pitvorec napísal:Tomas Ty mas asi osobnu skusenost s kazdou gen.M3-ky nejake Tvoje porovnanie?Vazne bola ta 36 najhorsia zo vsetkych?Samo
hmm, tazka otazka, asi zalezi ze na ake ucely to bude. Ja som dost neobjektivny kedze sa nikdy neuspokojim zo seriovym stavom a vsetko tam pomenim, ale najviac dobrych zazitkov mam prave s E36, ale je pravda ze tiez v tazko upravenom stave ale napr. moje predchadzajuce auto, M3 E36 sedan ma momentalne najazdene 260000 km a z toho poslednych 60000 km v driftoch, sprintoch, slalomoch, kopcoch a okruhoch a motor je nedotknuty, hlava nikdy nebola dole a tak , takze vydrz neskutocna, je pravda ze len kvalitny olej a pri extremnom tempe vymena po 500 - max 1000 km a vzdy poctivo zahriate. Tento vikend kamos uz zo strachu a prevencie ci nieco nepovoli vymenil loziska na kluke , dali dole vanu a spodne lozisko uplne bez problemov a horne trochu opotrebovane, isly nove sroby a nove motorsport loziska a auto pojde zas dalej dufam ze bez problemov. E30 je ako motokara, ten podvozok je velmi citatelny a hravy a prevodovku navrhol neaky kuzelnik lebo ako idu posebe prve tri rychlosti to sa neda opisat a aj ta jednotka k sebe dole ma svoje caro ,ale E36 urcite by ho urcite porazila v rychlosti. v zrychleni, na okruhu a hocikde... Na E46 som sa len parkrat povozil ale take CSL by som rad postavil do zbierky

, no a E92 mam doma par dni a este ju nepoznam a tiez nema vela spolocne so seriou

ale zas som jazdil celkom dost na E92 GT4 a to je parada, je to dost blizke seriovke ale velmi pohodove a rychle vozidlo. Ta E36 je asi taka najmenej "M" kova ale zas urcite velmi trvacna a vdacna. Tazko to takto opisat. Viem napriklad ze vela M3 E46 v zavodnej uprave pouzivaly motor E36 ktory mal vetsi potencial na upravy a hlavne viac vydrzal ale zas pouzivaly kluku z E46 ktora je lahsia

, zas E46 ma vyborny podvozok a zadny diferak.. Asi sa da povedat ze kazde Mko je uzasne auto, vzdy novsie bude rychlejsie ako to predchadzajuce, no som trocha zvedavy ake bude to nove s turbom. Urcite rychlejsie ako sucasne ale ci nebude moc sterilne ? Neviem , uvidime.