... všetko o BMW ...
blesk napísal:Competition ma ten dif naladeny plynulejsie
Maroskoo napísal:Nemámskivak so zipsom mas?
plus mas tam kopec vybavy a nemas iksdrajv - toooo si nevychytal
inak silna sleha
voMacK napísal:Super auto! Uprimne zavidim, dufam ze aspon fakturu nezaplatis.
P.S. Teraz je zo vsetkeho najdolezitejsie, aby si to auto zmienoval v kazdej druhej teme aj ked bude rec uplne o niecom inom!
voMacK napísal:Ach jebem ja tvojho boha mexickeho...mex.jpg
voMacK napísal:Ach jebem ja tvojho boha mexickeho...mex.jpg
//MPower napísal:blesk tu pisal davnejsie, po jeho zistovaniach ze competition ma iny tlmic, vyfuky niesu na chlp rovnake..Ale soft z Competition môžem nahodit keby som chcel nie? Tým pádom by aj výkon bol už okolo cca 470k. Inak ohľadne toho čipu, veď to nečipuju tak že do 2000ot normál a potom kladivo, oni to lineárne zvyšujú v celom spektre otáčok čiže to si myslím by bolo v poho, akurát by to pri tých otáčkach malo vždy väčší výkon čiže by to pri dajme tomu 3000ot zaberalo ako včul pri 3500ot ale od toho je plyn že si dáš výkonu koľko treba :) Downpipe bez katov spravia určite zvuk ináč ale aj ten soft urobí strašne veľa :) Už aj medzi normálnou a Competition je rozdiel jak prasa v tom strieľani, pritom na chlp výfuk všetko rovnaké :)
M3driver, Runder - ďakujem moc
Fuxxo napísal:blesk tu pisal davnejsie, po jeho zistovaniach ze competition ma iny tlmic, vyfuky niesu na chlp rovnake..
speedfred napísal:Aj nad tým som rozmýšľal.. Zatiaľ ale je priorita auto poriadne umyť a vymeniť olej a potom sa uvidí čo ďalej.to by som už možno skúsil radšej JB4 ako čipovanie.
Aj tak si ale myslím že to má výkonu nad hlavu.