Tak že jedna sa o F82 M4 2016. Prvý majiteľ, v zime auto pod plachtou v garáži :) Kúpené ako nové na Slovensku, jasná história. Záruka a servis do roku 2020. Nebolo čo ďalej riešiť. Nebudem klamať že BMW M bol vždy môj maličký sen, ako sen veľa dalšich ľudí. Keď som tu začal voľakedy s E36 ani som netušil že raz sa tu bude pisat príbeh modelu M a pre mna osobne to najkrajšie a najlepšie M čo je a kedy bolo. Proste je to TOP TOP TOP auto a nič krajšie som ešte nemal. Zatiaľ sa zoznamujeme ale adaptujem sa rýchlo :) Mometalne je to asi jedná M4 na klube čo viem, čo je aj škoda

Čo na aute veľmi oceňujem je :
- Karbón keramické brzdy
- Kompletný titánový Akrapovic s klapkami (za šialených 8000€)
- komplet karbónové BMW M Performance doplnky
- Kokpit potiahnutý kožou vyzera o level lepšie od obyčajného
- OLED prídavný displej napojený na zbernicu auta ovládaný na volante ktorý ma neskutočne množstvo údajov a nastavení, vrátane ovládania klapiek výfuku
Čo sa týka úprav tak momentálne to je na 450k tak možno to pôjde na 520, mohlo by ísť 580 ale netreba to tlačiť na doraz :)
Rovnako by sa tým vyriešilo aby to aj viac strieľalo do výfuku a robilo väčší rachot v M móde :) i keď už teraz to je dobré. Už sa neviem dočkať zase na další deň, ďalšiu jazdu, další pohľad ktorým som sa zamiloval :) Nič idem ja lebo neviem prestať myslieť na to auto