... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Lipo69 napísal:Ze je najlepsi na svete, to rozhodne netvrdim. Na druhu stranu - sucastou mojej prace je testovanie jak iOS tak Androidu v enterprise prostredi, takze mam tych telefonov dost, a co sem tam dokaze vyvadzat Android, a aj Galaxy S8 (na S9 cakam), to mi tiez niekedy hlava neberie...ja by som aj napisal nieco ale ako vlastnik galaxy ktory vlastne aj tak nikto nechce nemam pravo kritizovat najlepsi telefon na svete
voMacK napísal:Neviete mi chalosi povedat, preco dopice odkedy mam ajped, tak mi z ajfonu zmizla vsetka hudba, potom ako som aj ajped aj ajfon pripojil na to iste PC a robil synchronizaciu cez iTunes? [samozrejma, ze nie naraz] Zase nejaka vyladena ficura, ze mp3 mozem mat iba na jednom zariadeni ci co?
//MPower napísal:musiii jebaaaaat chalani, musiii jebaaaatPokial si to robil na inom PC než štandardne tak vieme.. Žiaľ Apple ma dosť nelogickú funkciu že môžeš mat iPhone / iPad zosynchronizovany iba s jedným PC / iTunes a iba stým môžeš pridávať nové média. Pokial ho pripojíš k druhému PC lebo si chceš napr. u známeho hodiť jednu novú MP3 tak skrz 1 MP3 ti vymaže 1000 pôvodných aby sa zase zosynchronizoval s jeho PCJe to totálna picovina ale čo už..
Inak 10.3 na X a no problém u mna.
PS: Nádeje na nový SE2 čím ďalej viac klesajú..
100RM napísal:nuze ved prezrad daku pikosku ak mozes, kludne aj nieco technickejsie :)Ze je najlepsi na svete, to rozhodne netvrdim. Na druhu stranu - sucastou mojej prace je testovanie jak iOS tak Androidu v enterprise prostredi, takze mam tych telefonov dost, a co sem tam dokaze vyvadzat Android, a aj Galaxy S8 (na S9 cakam), to mi tiez niekedy hlava neberie...