... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:RUKY???? sak dvere musia byt uz vpodstate zavrete aby to stiahlo, tam je tak 5-7mm mozno fuga.. aspon na tych autach ktore som videl..
ale nechce sa mi poziciavat auto so soft close a ani dieta na test.
voMacK napísal:Aj sa ti zložímeVsak sme to riesili niekedy min rok, ze najake kokoty, tam pchali prsty a fakt im ich to dolamalo.
Akoze ja sa na to podujmem a opacim to, ale musite mi kazdy dat po 400ecka...
Fuxxo napísal:dalsia novinka, ktora ma ale jebe kvalitne, ze ked nastartovane auto zavriem, a zamknem, tak zacne trubit na mna.. :-/ niekto vie ci sa to da vypnut? hladal som teraz v idrive ale nic take som tam nenasiel :-/ (a mal som start stop vypnuty, ked som to skusal)
//MPower napísal:Aj sa ti zložíme![]()
Tam je problém ten že na soft close nie je žiadna odporová poistka ako napr. na oknách nakoľko tam je aj pomerne náročné až nemožné ju dať. Aj na pritiahnuti kufra ak už chytí zámok treba dávať pozor lebo tam môže amputovať prsty tak isto :)
mexican napísal:vorsprung durch technik.tak si kúpte Audy. To moje sa s bežiacim motorom ani nedá zamknúť
Fuxxo napísal:ale sak ja pisem ze prsty chapem, nevis citat uz? ci to mam v mexictine napisat?
Zarrick napísal:Teoreticky a prakticky sú niekedy dosť rozdielne veciAle to je úplne jedno akú váhu majú dvere a akou silou musí pôsobiť tá páka, rozdiel v odpore tam bude. Závisí to len na prevedení mechanizmu dverí a soft-close systému a samozrejme použitých senzorov.
TEORETICKY