... všetko o BMW ...
 teda neviem ako to tebe vyhovuje ale myslim ze od toho cakas viac :) ci?
 teda neviem ako to tebe vyhovuje ale myslim ze od toho cakas viac :) ci?Martin540 napísal:Ked uz si tolko investoval do eisenmann tlmica tak by sa patrilo pohrat sa s vyf. potrubim pre urcite vyraznejsi a krajsi zvukovy prejavteda neviem ako to tebe vyhovuje ale myslim ze od toho cakas viac :) ci?

klapka napísal:nechapem ale preco to ma 1x vstup nema 530 2xvstup na vyfuk ??
 či je to R6 alebo V8, pred stredovým tlmičom sa potrubia stretávajú a zo stredového je už iba jedna rúra (v prípade M idú 2rúry - jedna na každú stranu)
 či je to R6 alebo V8, pred stredovým tlmičom sa potrubia stretávajú a zo stredového je už iba jedna rúra (v prípade M idú 2rúry - jedna na každú stranu) 

Tak s bmw teraz jazdím len výnimočne.Lebo robím v stavebníctve,a viete si dobre predstaviť ako vyzeralo bmw po turnuse,blato pomaly aj na strope
 Tak s bmw teraz jazdím len výnimočne.Lebo robím v stavebníctve,a viete si dobre predstaviť ako vyzeralo bmw po turnuse,blato pomaly aj na strope  . Tak som auto šupol na zimu ku starkej do garáže a bolo tam až do mája :) Za chvíľu tam pôjde zas :) Chcel som tento rok aspoň ten podvozok vymeniť ale vôbec som nestihol,tak si to už nechám na ďalšiu sezónu.Tento rok sa mi akurát urvalo lanko s kapoty tak to som menil a s bowdenmi.Tak tiež som pretesnil veko ventilou aj zo šrobami,olej mi už na zvody kvapkal,všetko originál  z bmw Žilina.Tento rok som prešiel neuveriteľných 700km
 . Tak som auto šupol na zimu ku starkej do garáže a bolo tam až do mája :) Za chvíľu tam pôjde zas :) Chcel som tento rok aspoň ten podvozok vymeniť ale vôbec som nestihol,tak si to už nechám na ďalšiu sezónu.Tento rok sa mi akurát urvalo lanko s kapoty tak to som menil a s bowdenmi.Tak tiež som pretesnil veko ventilou aj zo šrobami,olej mi už na zvody kvapkal,všetko originál  z bmw Žilina.Tento rok som prešiel neuveriteľných 700km 

Pred zimou potom ešte chcem kde tu hrdzu opraviť,a hlavne kufor dám asi vymeniť lebo mi stále hrdzavie pri osvetlení ŠPZ :) A tiež by som sa mohol dokopať na tie fólie na okna .Tiež by som chcel zohnať na ďalšiu sezónu Rondell 0021 len neviem ci mám isť do 17" alebo už do 18" na tie naše slávne cesty.Tento rok by som mal byť cez leto viac doma tak dúfam že si poriadne konečne zašoferujem
 Pred zimou potom ešte chcem kde tu hrdzu opraviť,a hlavne kufor dám asi vymeniť lebo mi stále hrdzavie pri osvetlení ŠPZ :) A tiež by som sa mohol dokopať na tie fólie na okna .Tiež by som chcel zohnať na ďalšiu sezónu Rondell 0021 len neviem ci mám isť do 17" alebo už do 18" na tie naše slávne cesty.Tento rok by som mal byť cez leto viac doma tak dúfam že si poriadne konečne zašoferujem