... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Joey napísal:Číslo na ktoré ti prichádza SMS máš v tom iPhone ktorý potrebuješ aktivovať že? Malo by si to načítať kód samo, keď nie len daj znovu odoslať SMS a už to pôjde na 100%. Toto sa aj mne stáva. Keď nepojde skontroluj si na webe Applu či máš aktualizované údaje, číslo atd a či nie je problém tam.Minule som písal že manželke odišiel display na iphone. Nakoniec to bola základná doska. Čakali sme viac ako 3 týždne. Ale tak majú na to mesiac tak budiš. Doteraz použivala note 4ku, tak dneska jej napadlo že nech nastavím iphone, že začne to používať od zajtra, ale čuduj sa svetu neviem nastaviť icloud. Meno aj heslo samozrejme viem :-) ale nepošlú mi žiadnu sms, takže neviem sa prihlásiť kvôli dvojitej autorizácii. Neviete čo s tým? Fakt ma porazí z toho iphonu.
mexican napísal:11.2 opravuje problém s reštartovaním ( čo začalo dátumom 2.12 00:15hod) problém bol v častých notifikaciach od appiek od tohto dátumu. Pokial ti problém pretrváva dočasne si vypni notifikacie u kokockych app ako FB ktoré často kontrolujú nový obsah. Inak ja som nezaznamenal ani 1 reštart..Piči tam. Dnes sa ten zmrd zase reštartoval. Apdejt nepomohol ani trochu. Neviete niekto či sa na ajpet nedá nainštalovať android?
#vyladenysystem