... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Streda, 29. Novembra 2017, 21:14

Inac zhodou okolnosti som tento vikend drzal Xko v ruke, nekukal som sa dnu ani nic take, ale zeby to v mojej dusicke zanechalo daky luxusny pocit hodny tych penazi tak to asi nie. Mozno mam len necitlivy dotyk :(
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

PristineShip
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 30. Novembra 2017, 06:44

mali ste niekto v rukach tablet Asus Zenpad 3S? citam na to celkom dobre recenzie vraj taka slusna nahrada za nexusy a nvidia tablety

mexican
Auto: modré géčko

Piatok, 1. Decembra 2017, 07:37

Cez víkend som nainštaloval iOS 11.1.2 a odvtedy sa mi ajpet dva razy počas práce s ním samovolne reštartoval.
Myslíte, že mám čo dočinenia s tzv. "vyladeným systémom" ?

#vyladenysystem #iosnebrat #mkjk
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

PristineShip

Piatok, 1. Decembra 2017, 09:22

Jak to myslíš, ios zlý? Od profesora Rhona z Bubenče nemůže být ios zlý!

mexican

Piatok, 1. Decembra 2017, 10:41

Ešte stále je šanca že to mohla byť iba chyba používateľa.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
Obrázok

PristineShip

Piatok, 1. Decembra 2017, 10:47

ale sak uzivatel neni kokot, nema ani bmw :)
uzivatel by sa mal vykotit na ajpet a kupit si chrombuk

mexican

Piatok, 1. Decembra 2017, 11:03

Neviem. Nechám toho zmrda kým nechcípne úplne a potom sa uvidí.
Obrázok

PristineShip

Sobota, 2. Decembra 2017, 21:42

dnes ma nasral bixby. Nechcelo sa mi riesit metodu kadejakych furt beziaciach mindzovin, ktore bixby po spusteni vypnu, ked uz bixby vie vypnut tlacitko aj sam, tak som si dal pred 2 mesiacmi tu namahu, ze som sa zaregistroval - lebo to je popici user friendly, ked sa musis zaregistrovat do sluzby, ktoru chces vypnut - aby mi dovolil vypnut tlacitko. vedel som ze ten curak bezi na pozadi a ziarli, ze google asistant so mnou veselo steboce den co den, a dnes sa kokot rozhodol, ze uz nvypnuty nebude. a zrazu sa zacal po stlaceni bixby tlacitka zapinat, mozno nejaky sw update na pozadi.
tak som si kupil tu BK appku za dve padesat, ktora dokonca ani nepotrebovala roota ani odhlasit gugl konto ani nic,
a picsaba fujva komplett, preco som to neurobil uz davno. Normalne mam pocit, ze mam novy telefon. Od cias S6 kurva zas samsung nahonil toho bloatwaru do tych touchwizov pozehnane. vypol som cele bixby a milion inych kokotin, bixby tlacitko remapol na google asistenta bez toho aby ma vzdy nasralo ze sa najprv spusti a potom zavrie bixby.. a normalne som v mindzi z toho ako to tomu telefonu pomohlo, vacsinou taketo akcie pomozu mid a low-endovym telefonom, ale ze to bude taky rozdiel na takomto over-kill hardveri som fakt necakal.
Niekto mi to tu aj radil kedysi, ze treba to natvrdo povypinat secko, a mal som pocuvnut uz vtedy.
Som zvedavy, co na to baterka.

PristineShip

Sobota, 2. Decembra 2017, 21:52

a tuto appku mozem doporucit, mega vec hlavne ked potrebujete precistit telefon niekomu v rodine, co si naakumuloval desiatky gb kokotin ktore si prenasa z telefonu do telefonu
https://play.google.com/store/apps/deta ... .nbu.files

je to rychle, cisty dizajn, od guglu, ziadne reklamy a kokotiny, v principe to nevie funkcne nic viac ako ine podobne appky, ale je to mrte rychle a prehladne, co sa o inych podobnych appkach povedat fakt neda.

Joey
Auto: BMW 320d E90 2006
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 3. Decembra 2017, 22:39

Minule som písal že manželke odišiel display na iphone. Nakoniec to bola základná doska. Čakali sme viac ako 3 týždne. Ale tak majú na to mesiac tak budiš. Doteraz použivala note 4ku, tak dneska jej napadlo že nech nastavím iphone, že začne to používať od zajtra, ale čuduj sa svetu neviem nastaviť icloud. Meno aj heslo samozrejme viem :-) ale nepošlú mi žiadnu sms, takže neviem sa prihlásiť kvôli dvojitej autorizácii. Neviete čo s tým? Fakt ma porazí z toho iphonu.
Naposledy upravil/-a Joey v Nedeľa, 3. Decembra 2017, 23:43, upravené celkom 1 krát.
NOW: BMW320d E90
EX: BMW318d E46 M47N

nejakymarko
Auto: zatial VW
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 3. Decembra 2017, 23:02

11.2 brať?

mexican

Nedeľa, 3. Decembra 2017, 23:07

Ja ho asi zoberiem, lebo však horšie než 11.1.2 to snáď nebude a dúfam, že po update sa zbavím sporadických reštartov.
Skrátka spravím si z vyladeného systému ešte vyladenejší.
Obrázok

mexican

Pondelok, 4. Decembra 2017, 10:01

Piči tam. Dnes sa ten zmrd zase reštartoval. Apdejt nepomohol ani trochu. Neviete niekto či sa na ajpet nedá nainštalovať android?

#vyladenysystem
Obrázok

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Pondelok, 4. Decembra 2017, 10:08

Joey napísal:
Minule som písal že manželke odišiel display na iphone. Nakoniec to bola základná doska. Čakali sme viac ako 3 týždne. Ale tak majú na to mesiac tak budiš. Doteraz použivala note 4ku, tak dneska jej napadlo že nech nastavím iphone, že začne to používať od zajtra, ale čuduj sa svetu neviem nastaviť icloud. Meno aj heslo samozrejme viem :-) ale nepošlú mi žiadnu sms, takže neviem sa prihlásiť kvôli dvojitej autorizácii. Neviete čo s tým? Fakt ma porazí z toho iphonu.
Číslo na ktoré ti prichádza SMS máš v tom iPhone ktorý potrebuješ aktivovať že? Malo by si to načítať kód samo, keď nie len daj znovu odoslať SMS a už to pôjde na 100%. Toto sa aj mne stáva. Keď nepojde skontroluj si na webe Applu či máš aktualizované údaje, číslo atd a či nie je problém tam.

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Pondelok, 4. Decembra 2017, 10:17

mexican napísal:
Piči tam. Dnes sa ten zmrd zase reštartoval. Apdejt nepomohol ani trochu. Neviete niekto či sa na ajpet nedá nainštalovať android?

#vyladenysystem
11.2 opravuje problém s reštartovaním ( čo začalo dátumom 2.12 00:15hod) problém bol v častých notifikaciach od appiek od tohto dátumu. Pokial ti problém pretrváva dočasne si vypni notifikacie u kokockych app ako FB ktoré často kontrolujú nový obsah. Inak ja som nezaznamenal ani 1 reštart..

Ps: Prečo chceš na ajped inštalovať ten vírus plny bloatwaru? Nečítaš princeznú? Dokonale, vyladené!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných