... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:Moze to aspirovat na kktinu roka lebo o nicom sa tak nehovorilo na priec celymi internetmi.A vykon? Sa pozri na "low" scenu.. tam ti vysvetlia ze je to static chill bro.
 by si sa cudoval kolko vykonu tam je, same RS6, RS4, RS3, R8, Rkove golfy 7mickove plna prdel, lamba, porsche, M4ky, M3ky, atd. a tak 60-70% to ma nalozene este navyse pod kapotou, akurat u nas je taky trend niekedy ze ked niesu evri, tak musi stacit aj slabsi zaklad.. ale to je skor ekonomicka situacia, ale uz ani na sk/cz to neni pravidlo..
 by si sa cudoval kolko vykonu tam je, same RS6, RS4, RS3, R8, Rkove golfy 7mickove plna prdel, lamba, porsche, M4ky, M3ky, atd. a tak 60-70% to ma nalozene este navyse pod kapotou, akurat u nas je taky trend niekedy ze ked niesu evri, tak musi stacit aj slabsi zaklad.. ale to je skor ekonomicka situacia, ale uz ani na sk/cz to neni pravidlo..Fuxxo napísal:no ale v tomto pripade ma majitel tej uzasnej upravy skor "nalozene" v hlave........ ma nalozene este navyse pod kapotou...

nie 1.4 golfy, ale tie lepsie kusy no :-)
 nie 1.4 golfy, ale tie lepsie kusy no :-) podla mna si ti paraolympionici zasluzia tie medajle castokrat viac nez "normalni" sportovci.... urcite si zasluzia obdiv....
 podla mna si ti paraolympionici zasluzia tie medajle castokrat viac nez "normalni" sportovci.... urcite si zasluzia obdiv....

pistacik11 napísal:Mne tu príde, že ste niejak silno konzervatívny, ako originál stav je paráda nájme u veteránov, ale low scéna má tiež niečo do seba, hlavne ak je to kvalitne urobené a funkčné, potom to aj vie pridať na hodnote auta, viď napr. R8, alebo porschatka čo pridával fuxxo foto z Poľska
 na akciach ako raceism je 90% aut presne takych ako pises, jasne ze sa obcas pritrafi aj kvalitovo take ze skriabem sa na hlave jak sa to tam dostalo, ked na parkovisku vonku je kopec lepsich aut, ale vacsina je velmi nalozena a casto su v nich preinvestovane sumy presahujuce kupnu cenu samotneho auta..
 na akciach ako raceism je 90% aut presne takych ako pises, jasne ze sa obcas pritrafi aj kvalitovo take ze skriabem sa na hlave jak sa to tam dostalo, ked na parkovisku vonku je kopec lepsich aut, ale vacsina je velmi nalozena a casto su v nich preinvestovane sumy presahujuce kupnu cenu samotneho auta..  jasne ze na cene to nepridava, ale skoro vzdy su tie upravy decentne a hlavne navratne, cize na hodnote ani nestrati.. napriklad borec z presporku
 jasne ze na cene to nepridava, ale skoro vzdy su tie upravy decentne a hlavne navratne, cize na hodnote ani nestrati.. napriklad borec z presporku  ktory aj vyhral cenu na tejto akcii.. to auto samo o sebe ma hodnotu 40-50 tisic €, v tomto stave mozno aj viac
 ktory aj vyhral cenu na tejto akcii.. to auto samo o sebe ma hodnotu 40-50 tisic €, v tomto stave mozno aj viac  

bruno75 napísal::-D sak ja mam realny nahlad na vec stale, co robisno ale v tomto pripade ma majitel tej uzasnej upravy skor "nalozene" v hlave....
BTW, Fuxxo, zrovna od teba by som tolko uprimnosti (a realneho nahladu) o bruchoplazoch necakal, vidim, ze si na spravnej ceste, len tak dalej....

akurat ze sa toho nevzdam, lebo mne to tak proste pride ze tie auta vyzeraju stokrat lepsie jak normalne :-)
 akurat ze sa toho nevzdam, lebo mne to tak proste pride ze tie auta vyzeraju stokrat lepsie jak normalne :-)