... všetko o BMW ...
 ) a v ramci zaruky na kotuce mi to vymenia (zvlneny je novy kotuc po 7000 km- lavy). Lavy zvlnilo aj na povodnych kotucoch, to ze je to podozrive, nikto neriesil. Planujem dat skontrolovat tie loziska, co menili pred rokom a pol, ci to nelikviduje kotuce,,lebo ja na taketo nahody ze naprsi a ja prehrejem kotuc...neverim :)
 ) a v ramci zaruky na kotuce mi to vymenia (zvlneny je novy kotuc po 7000 km- lavy). Lavy zvlnilo aj na povodnych kotucoch, to ze je to podozrive, nikto neriesil. Planujem dat skontrolovat tie loziska, co menili pred rokom a pol, ci to nelikviduje kotuce,,lebo ja na taketo nahody ze naprsi a ja prehrejem kotuc...neverim :) 
 //MPower napísal:Ta retaz by ma trapila, iba, ak by ju trhlo. S tym zvukom dokazem zit, nezainteresovany clovek to nepocuje.To si mal fakt smolu na kus.. Samozrejme reťazou trpia všetky tie N47. Ale to že si bol každý mesiac v servise je podľa mna hlavne dôsledok neodbornosti pracovníkov autorizovaných servisov ktorý neskúmajú vôbec príčiny problému prečo sa tak stalo ale menia diely za diely.. Potom je jasne že ak tam je niečo špatné tak aj ten nový diel odfajci.. Aký servis na SK si navštevoval? Dúfam že už ti bude slúžiť dobre a určite kvôli jednému autu nezanevri na BMW sú to skvele autá s výbornou ergonómiou a vlastnosťami, bola by to škoda.

TheCarista napísal:Nic nezvycajne, bohuzial...poznam dost ludi s fkovymi bmw a bohuzial su v servise daleko castejsie ako by bolo normalne..povedal by som, ten kto v tom servise neni kazdy mesiac dva je skor vynimka
 a poznam dalsich x ludi co maju Fkove a nikto nechodi s tym do servisu na nic ine okrem spotrebaku.. jedine bratrancovi co odislo na F30 xdrive vtg, ale to bolo vymenene zadarmo.
 a poznam dalsich x ludi co maju Fkove a nikto nechodi s tym do servisu na nic ine okrem spotrebaku.. jedine bratrancovi co odislo na F30 xdrive vtg, ale to bolo vymenene zadarmo.Napster050 napísal:s tymto ale musim suhlasit nono ja k tomu len toľko, že do BMW patrí šesťvalec a pohon zadných kolies
tým pádom by sa tie problémy zredukovali na štvrtinu
a btw: kolega má Superba, ročník 2012, najazdených 200 000km a minulý týždeň sa mu rozpadla manuálna prevodovka... vytiekla z nej doslova metalíza...

raz si kupim ked budem velky..
 raz si kupim ked budem velky..  
											Fuxxo napísal:zaujimave, moje bolo v servise za 7 mesiacov dvakrat, a obidvakrat na vymenu oleja :-O asi nieco robim zlea poznam dalsich x ludi co maju Fkove a nikto nechodi s tym do servisu na nic ine okrem spotrebaku.. jedine bratrancovi co odislo na F30 xdrive vtg, ale to bolo vymenene zadarmo.
s tymto ale musim suhlasit no
superbraz si kupim ked budem velky..
ale aj tak neviem jak sa moze manual az hentak rozpadnut, predpokladam ze nejazdi jak zaciatocnik na tom, co nevie radit :-)

Moj koment bol postaveny len na skúsenostiach známych...ajked vacsina z tych aut nema lahky zivot, no ten nemame ani my ludia
 Moj koment bol postaveny len na skúsenostiach známych...ajked vacsina z tych aut nema lahky zivot, no ten nemame ani my ludia  

mozno aj tvoje sa prestane potom
 mozno aj tvoje sa prestane potom 

da pici
 da pici