Ako som pisal aj v inzerate na predaj, zacala mi na aute ako na potvoru svietit zlta kontrolka chladiacej, vzdy iba prvych cca 10min jazdy kym sa neohreje motor... a kedze som ho mal vcera rozobrane tak som ho skusil aj odvzdusnit, neviem ci spravne ale nepomohlo robi to iste... studeny motor, otvorene vicko aj odvzdusnovak, zapnute kurenie na 32stupnov a vetrak na minime... lial som, cez odvzdusnovaci otvor sli aj bublinky, premackal som hadice (voda vystrekla cez otvor

) , znova som lial, znova bublinky, premackal som jemnejsie a znova dokola az kym sla len tekutina bez bubliniek von... potom som zavrel oba otvory, nastartoval, nechal bezat motor 10min kym sa nezahreje, ale stale svietila zlta kontrolka ze je malo chladiacej... rano som skontroloval hladinu je na maxime :/
Inak okrem toho som menil mechanizmus okna, vymenil som olej, pri tej prilezitosti som dal nove cidlo hladiny oleja, konecne mi nesvieti zlta kontrolka po nastartovani

DD a este som prekontroloval DISA klapku, pre istotu, v pohode bola no a pritom som zistil ze jedna spona medzi skrtiacou klapkou a vahou vzduchu BOLA POVOLENA! Asi tade tahal trosku vzduchu, pritiahol som ju poriadne, a co som sa zatial vozil VOBEC NEKOLISU OTACKY

Akoze nechapem, mal som to rozobrate milion krat, mozno som naposledy zabudol pritiahnut, uvidim este pri dalsom jazdeni ci je to naozaj vyriesene... ak ano ani nebudem vediet poriadne co to sposobovalo, naposledy som menil cidla sacej a vyfukovej vacky... :) sranda no... Este poriesit tu chladiacu a vlastne do inzeratu mozem napisat ze ani nie je na aute co riesit...