... všetko o BMW ...

Fuxxo napísal:neda sa to tak urobit.

RudyJames napísal:Ja mam na Subaru STi folie na prednych bocnych oknach a auto na SK SPZ..
Bolo to spravene tak, ze auto sa objednavalo u ceskeho importera, tam sa nalepili folie (s certifikatom na nich aj kartickou u seba) a potom sa prihlasilo u nas..
Ale ci je to mozne aj na jazdene auto, neviem..
 ale tie fólie v predu fakt nechápem prečo zakazujú hocikde na svete je to povolené a tu nie ....aspoň tie najsvetlejsie keby povolili ale to sa asi nestane :/
 ale tie fólie v predu fakt nechápem prečo zakazujú hocikde na svete je to povolené a tu nie ....aspoň tie najsvetlejsie keby povolili ale to sa asi nestane :/ takto radsej nemam ziadne, lebo to vyzera zle. kamos to mal ojebane tak, ze mal folie a na nich mal tie klasicke uv folie (ktore niesu tmave nikdy) aj s nalepkou ale aj tak mu to nepreslo. a s tymi ceskymi to asi tiez moc neprejde, lebo cesi uz myslim ze tiez zrusili tie folie na prednych oknach.
 takto radsej nemam ziadne, lebo to vyzera zle. kamos to mal ojebane tak, ze mal folie a na nich mal tie klasicke uv folie (ktore niesu tmave nikdy) aj s nalepkou ale aj tak mu to nepreslo. a s tymi ceskymi to asi tiez moc neprejde, lebo cesi uz myslim ze tiez zrusili tie folie na prednych oknach.Gabo10 napísal:A pokovovanie skiel? Teoreticky zákon píše len o foliach a pokovovanie nieje celkom folia

Gabo10 napísal:Áno to dodatočné tonovanie skiel sa nesmie taktiež....no toto si musím zistiť či sa to môže ak áno dám si to ...strhnut sa to síce nedá ale TP by mi vzali a musel by som to dať aj tak prečRobia to v Olomouci a tuším aj BA http://www.tonovanie-autoskiel.sk/tonovanie.html (ak nezavreli),ale v zákone sa zrejme píše niečo v zmysle o "dodatočnom tonovaní skiel" ´takže ani toto nebude úplne košer,i ked aspon ti to nestrhnú
Predné sklo pokované,zadok slabšia folia....foto od ex člena,jazdil s tým po BA a aj ked ho zastavili tak ho pustili

Mato1911 napísal:Áno to dodatočné tonovanie skiel sa nesmie taktiež....strhnut sa to síce nedá ale TP by mi vzali a musel by som to dať aj tak preč