... všetko o BMW ...
PetoK napísal:Motor je celkom v pohode,ale na 6er je slabý... Žiadne jazdne zázraky nečakaj..
voMacK napísal:Tak pri takych km a takom veku sa moze posrat cokolvek. Cize mas dve moznosti. Bud zariskujes, ale nechas si nejake chechtaky bokom na eventualny velky servis. Alebo si priplatis a kupis nejaku Fkovu 6er. s najazdom do 100 000km.
voMacK napísal:Tak to mam potom radosť...a čo sa týka výmeny rozvodovej reťaze? Niekto tvrdí že kým nezačne hrkat a niekto že pri 200 000 a aká tam je cena výmeny? A posledná otázka prevodovka tam je ZF že ako na sedme či?Tak servis by u E63 mal byt lepsi ako u E65, pretoze pokial moje limitovane vedomosti siahaju, tak E63 je co sa tyka elektriky a podvozku viac menej E60...
Gabo10 napísal:A nevieš mi povedať koľko stojí cca výmena? Jeden mi povedal 1500 eur aj s prácou no ak som správne hľadal tak cele príslušenstvo ktoré je potrebné na vymenu reťaze stalo od 150 do 250 eurVšade je ZF od roku 2002
A samozrejme reťaz sa mení na N52,presné km niesu určené ale nečakal by som na hrkanie
Gabo10 napísal:Neviem ako je to riešené na 30i
Ale na 30D M57 sa to hýbe okolo 850€ komplet aj s prácou
PS: napíš do KoKi team prešov,chalani sa vyznajú
voMacK napísal:Tak servis by u E63 mal byt lepsi ako u E65, pretoze pokial moje limitovane vedomosti siahaju, tak E63 je co sa tyka elektriky a podvozku viac menej E60...
Pilifo napísal:S tým zase veľmi nesúhlasím jaIstý nemenovaný člen na českom BMW klube (JaraX) by si dovolil s tebou nesúhlasiť. On tvrdí, že E65 je lacnejšia na servis ako E60