... všetko o BMW ...
pistacik11 napísal:Dík za názor, ale to už je naozaj vysoký ročník, a za tie peniaze... Určite nechcem ísť do staršieho auta jak mám teraz, t.j. 2001..Viem, že hľadáš e46, ale predaj-auta-bmw/bmw-e36-328i-coupe-boston-green-metalic-t112381.html toto by podľa mňa stalo za obhliadku
PristineShip napísal:Jasné, je tu kopec príbehov a väčšinu mám aj prejdenú. Skorej som rozmýšľal aj nad inými značkami. Za tie peniaze by sa dalo kúpiť o dosť mladšie auto, ale autá tu ma presvedčili v tom, že budem ďalej hladať nejaké BMW, aj keď staršie.moj nazor ti nepomoze, potrebujes nazor ludi co ich mali, maju alebo opravuju. E46 je tu na klube mrte, niektori klubaci ich mali aj 5+ kusov, popozeraj pribehy, je tu aj dost tem, kde sa rozoberali motorizacie atd.
sandrito napísal:Pokiaľ chceš servisovanú e46 s dobrou výbavou tak máš tak akurát na kúpu a prepis....aj to budeš musieť mať kopec štastia aby si na pekný kúsok natrafil..
sandrito napísal:Dovoz sa neoplatí vobec, lebo k cene treba priratať prihlasovacie poplatky aj keď možno je to už od nového roka lacnejšie. Ani v zahraničí ti nikto pekné spoľahlivé auto nedá za babku...ja som s mojim spokojný jazdí to super, samozrejme vzhľadom na konštrukčný vek vozidla, ale už som toľko do neho investoval, že suma aj s nákupnou cenou sa blíži cene e 91 v social výbave...sú to kvalitné autá, ale staré a preto ťa može všeličo prekvapiť, ale ak si zanietený a dáš to do kopy tak si budeš zadok veľmi dlho ešte voziť..
sandrito napísal:dovoz sa momentalne oplati uplne najviac lebo absolutne rovnake poplatky platis aj ked kupis slovenske auto, takze je uplne jedno ci to kupis vonku alebo tu. akurat vonku je ovela vacsi vyber a auta su z pravidla zachovalejsie s mensim najazdom.Dovoz sa neoplatí vobec, lebo k cene treba priratať prihlasovacie poplatky aj keď možno je to už od nového roka lacnejšie. Ani v zahraničí ti nikto pekné spoľahlivé auto nedá za babku...ja som s mojim spokojný jazdí to super, samozrejme vzhľadom na konštrukčný vek vozidla, ale už som toľko do neho investoval, že suma aj s nákupnou cenou sa blíži cene e 91 v social výbave...sú to kvalitné autá, ale staré a preto ťa može všeličo prekvapiť, ale ak si zanietený a dáš to do kopy tak si budeš zadok veľmi dlho ešte voziť..
drak napísal:Pises ake auto by si chcel a aku vybavu ale nespomenul si motorizaciu v akej by si to chcel .. ja mam 46 330ci a musim povedat ze som spokojny s nou..udrzba asi taka ako u kazdeho ..
Fuxxo napísal:dovoz sa momentalne oplati uplne najviac lebo absolutne rovnake poplatky platis aj ked kupis slovenske auto, takze je uplne jedno ci to kupis vonku alebo tu. akurat vonku je ovela vacsi vyber a auta su z pravidla zachovalejsie s mensim najazdom.
za tie prachy mozes pozerat E46 facelift jednoznacne, do E87 by som nesiel, tam to bude zrele na 1.6ku ktora nevynika zrovna spolahlivostou.. a keby aj 120i, tak to je myslim 4valec, pri E46 je to 2.2l R6
pozeral by som 320, 325 alebo 330i, ktora bude asi mimo rozpoctu, najlepsie v manuale a s full mpaketom, tie auta su stale krasne, a 6valcovy benzin je parada, spolahlivost super, spotreba super, a 325i by ti mohla postacovat aj vykonovo..
napriklad taketo nieco
https://www.autobazar.eu/bmw-rad-3-320- ... 53172.html
verim tomu ze toto auto odjazdi s prstom v nose dalsich 200knieje tam extra vybava, ale klima a vyhrievane sedacky su, je to manual, a R6 benzin, velmi navykovy zvuk