... všetko o BMW ...
 o tom ze to potrebuje 19" alebo 20" disky netreba ani pisat, vies to ty a uz aj cely klub
 o tom ze to potrebuje 19" alebo 20" disky netreba ani pisat, vies to ty a uz aj cely klub  verim ze casom tam nejake nahodis a urcite to bude stat za to
 verim ze casom tam nejake nahodis a urcite to bude stat za to  
 4ka je nove auto v zaruke, takze si k nemu nejak extra nemozem ani nechcem dovolovat, cize iba styling, nic viac..
 4ka je nove auto v zaruke, takze si k nemu nejak extra nemozem ani nechcem dovolovat, cize iba styling, nic viac..  takze znizovanie nehrozi. nastastie to neni extra vysoko, jak zvyknu seriovky byt..
 takze znizovanie nehrozi. nastastie to neni extra vysoko, jak zvyknu seriovky byt..

hah, no ja som ju nesroboval, na to mam elegantnejsie riesenie, na vsetkych autach to mam nalepene suchym zipsom od 3M.. cize ju vies aj dat dolu. ale mne to az tak nerachotalo, skor mi vadil ten vzhlad, cierne ramy velke na bielom aute..
 hah, no ja som ju nesroboval, na to mam elegantnejsie riesenie, na vsetkych autach to mam nalepene suchym zipsom od 3M.. cize ju vies aj dat dolu. ale mne to az tak nerachotalo, skor mi vadil ten vzhlad, cierne ramy velke na bielom aute..