... všetko o BMW ...
dushan napísal:..ja len ze Kassel je 160km od Dortmundu, v takychto vzdialenostiach je to potom aj nad Norimbergom, Frankfurtom, pod Hannoverom a za Lipskommam niečo vybraté v DE, neviem ako si na tom ty, ale teoreticky by sme sa mohli spojiť a vybehnúť spolu. To moje pred Dortmundom, mesto Kassel,cca 800km.
kľudne píš SS, ak by to bolo pre teba zaujímavé...
PristineShip napísal:..ja len ze Kassel je 160km od Dortmundu, v takychto vzdialenostiach je to potom aj nad Norimbergom, Frankfurtom, pod Hannoverom a za Lipskom
dushan napísal:Je fakt nutné, aby si každú tému oblazil svojou skúsenosťou a nekonečnou múdrosťou a to aj X krát?... Prosím nereaguj, je to iba taka recnicka otázka.
S neskonalou úctou Dušan S
ice.blade napísal:tak toto su v roku 2017 neadekvatne podmienky, najma ta cenaje tam via hacikov, nieje to original stav, nema to do 100tis km,nestoji to 15tis euro
pouk69 napísal:tak toto su v roku 2017 neadekvatne podmienky, najma ta cena(bohuzial) ...
Dnes uz aj za smg hocikto v zahranici pyta podobne sumy, lenze tuto je evidentne aj celkom zainvestovane (co ja povazujem za plus, kedze vieme kolko to stoji ...)