takze moje strucne dojmy z G30 (mal som ju na 2 hodiny a siel som dialnice aj okresky v pomere cca 1:1):
+ velmi dobre riadenie, specialna pochvala pre IAS v kombinacii s xDrive
+ potvrdzujem lepsie urobene jazdne rezimy Comfort/Adaptive/Sport/EcoPro nez na F10
+ lepsie reagujuce ACC (reaguje inteligentnejsie a citlivejsie)
+ velmi pekne presivane a pohodlne komforty + urcite nove masazne sedacky, ktore ale toto auto nemalo..
+ novy a lepsi HUD (hoci mi pripadal trochu menej viditelny - asi som nemal spravne nastaveny jas)
+/- novy infotainment iDrive 5 - pripada mi menej prehladny a neintuitivnejsi ako NBT a starsie (asi len nezvyk)
- asistenti autonomnej
jazdy - ako nadsenec tychto hraciciek som sa na to velmi tesil, ale sklamalo ma to, je to stale dost nepolahlive a na nasich cestach s vyblednutymi pasmi tazko pouzitelne, noviny by som pri tom urcite necital...- ovladanie tempomatu a asistentov na volante - prilis vela tlacidiel a vzdy som musel rozmyslat co mam stlacit... asi je to vec zvyku, ale na ovladanie tempomate na F10 som si zvykol rychlejsie- nezmyselne ovladanie stieracov - ked zapnem rezim AUTO, nie je mozne tuknutim do packy urobit jedno rychle zotretie okna- sklapanie zadnych sedadiel v pomere 40:20:40 - neviem, co bolo zle na klasickej diere za laktovkou so skivakom...- nema odkladaci priestor v zadnej laktovke, len drziak poharov- nema dvojite dno kufra, nemal by som kde vozit hromadu hluposti ako lano, startovacie kable a pod.celkove hodnotenie -
velmi dostojny nastupca F10, uz aby sa dalo kupit za taku cenu, aby mohlo nahradit moje sucasne vozidlo (ktore dovtedy asi "trochu" zostarne)...
ale nie je to taky wau efekt ako pri prechode z E60 na F10prijemne povozenie, dakujem centrale BMW za moznost vyskusat si to na cestach pod oboma Tatrami...fuxxo: na xDrive arene bola len staticky, na dynamicke testy bolo treba ist inde...P.S.v pripade zaujmu fotky a vybavu testovaneho auta dodam neskor