... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Jo, tu fóliu odporúčam. Však niektorí z hjtrklb videli , ako vyzerá čumák po jednej/dvoch zimách. Ten lak je strašne mäkký a vyzeral horšie ako zle. I keď tie nové sú asi všetky nakokot. Možno Maco ako odborník sa vie vyjadriť lepšie, ale aj teraz čierny sráč má čelo už poznačené hmyzom vypáleným a nedá sa to umyť. A to je auto ručne umývané každý týždeň.planujem, kapitanocivid mi dal taky navrh ze clearbra na predny naraznik aby isla, lebo to po dvoch zimach bude odrbane cele.. akurat neviem kedy sa tam dostanem na to lepenie..
inak ochrana, na jar to prelestim, dam na to sealant a vosk, a vybavene.. chcel som keramicku ochranu, ale za 1800€ sa mi do toho nechce vobec ist :-/
speedfred napísal:jedina cesta ak to uz dat robit- teda ze to musia vyrezat mimo auta, insk ti narobia na laku cias skody ako bez folie (zarezavanim zarezavaju aj do laku-je to v kutoch kde to moc na prvy pohlad hned nevidno ale casom sa moze ten narezany lak odlupnut)Ja som objednaný na olepenie priehladnou fóliou 3M a údajne lak bude starnúť rovnako ako na zbytku auta. Idem dať olepiť predok + kapota. Cena 13.500Kč,ale údajne prídu narezané presné kusy aby sa to nerezalo na aute.