2RBA podvozok na to dat urcite nemozem a ani nechcem.. je to v ZARUKE kurva sak co si mesuge?
sweden nevymyslaj

ale moja zena zdiela nazor s tebou
idrive je tam asi ten novy, lebo mam 6 ci kolko ikoniek v hlavnom menu vedla seba na stojaka..
no tak dneskaj som sa prinavratil domov, bol som si troska zajazdit nech to zabehnem #jaxapatri

dlho sme nikde neboli so zenou, len robota a robota, vlastne od konca jula kedy sme sa vratili z dovolenky, a ledva sme cakali kedy sa auto dostavi, tak ked prislo, hned dalsi vikend som rezervoval ubytko a isli sme smer romania v piatok rano..
vysledok je cca 1800km za 4 dni, 1 a 3/4 nadrze sadzometnej kvapaliny, 5.3 spotreba ktoru som vyslahal az na dialnici zvolen - nitra, takze auto ma uz vyse 2600km a malo by byt teda zabehnute

musim ale povedat ze max spokojnost, nemam tomu skoro vobec co vytknut, akurat mi strasne lezu na nervy cupholdery, lebo kto do pici si kupuje nonstop mekacove pollitrovky, energetak alebo pollitrovka mi v tom planta v zakrutach alebo aj ked brzdim a rozbieham sa, ze mam chut to vyhodit.. takze budem musiet zohnat nejaku vlozku alebo nieco, do ktorej vpohode dam tu pollitrovku a nebude sa mixovat furt. dalsia vec tiez suvisi s cupholderom, ale je mozne ze som na to prisiel.. od zaciatku sa mi zdala konzola stredova priliz tepla cely cas, a tym padom aj drziaky na napoje a vychladeny energetak a mineralka boli po 3 hodinach za volantom jak caj.. :-/ ale potom som si spomenul ze tam je nastavovanie teploty aj pre zadnych spolusediacich a myslim ze v salone mi panicka nastavila teplotu na max, lebo som to len tak chytil jaky vzduch z toho ide a velmi teply, tak som to dal na minimum, takze uvidime.. uz to bolo v nitre ked ma to napadlo, takze neviem ci to bolo ono, dufam ze hej
ostatne je asi na dlhsie, dnes som od 8:00 za volantom, takze sa mi nechce uz elaborovat.