Pondelok, 12. Septembra 2016, 18:11
dnes som sa pre zmenu aj zasmial, ked mi standardne okolo poludnia volal nejaky truhlik v ponozkach a sandaloch z AAA Auto, napriek tomu ze v inzerate je na konci napisane 5x - AAA Auto - Nevolat. Svoj obvykly repertoar, zlozeny z dvoch akcii - zlozim hned, alebo polozim telefon k reproduktoru a pustim mu nieco zo spotify (asi sa im moj hudobny nevkus paci, lebo zvycajne vydrzia aj 2 minuty kym zlozia)- som dnes v dobrej nalade obmenil za "ja sa s tym chujom porozpravam". Tak som mu vysvetlil, ze aj keby som to auto mal nechat zhnit v sope za domom, tak im ho nepredam, lebo je to vsivava banda podvodnikov.
"Ale neee pane, to jste jenom slyseli, to tak vubec neniiiii"
"Neee pane? Ja som vam uz jedno auto predal, stravil som tam 8 hodin, nikdy som nejednal s tym istym clovekom 2x, kazdu hodinu prisiel niekto iny, kto sa tvaril, ze on vlastne o nicom nevie a do toho ste mi 10x telefonovali, nejaky pucmoch, co pred 5 minutami lestil auto sa mi predstavil ako veduci predaja, co vola z centraly v Prahe, pritom ho vidim cez sklenene okno, ze ja vedla v kancelarii a este ho aj poznam po hlase, lebo som s nim hovoril den predtym. V polovici procesu pridete, ze to vlastne nebude 9000, ale 8800, lebo ze mi strhnete 200 EUR za Cebiu - to ja som si objednal Cebiu? To je vas problem, potom mi vola zasa ten pucmoch lestic lomeno prezuvkar pneumatik, ze je veduci predaja, a ze on to teda "zoberie na seba" tu Cebiu. Ano, odpadol som, velky sef zaplati za mna Cebiu!..potom cakame 3 hodiny na tu cebiu, co trva 20 sekund, ale vraj to robit elen kazde 3 hodiny, potom cakame na notara, potom uz je neskoro ist do banky vlozit peniaze a ja vasich 10 dni na ucet poznam, susedovi tych 10 dni trvalo 40.. - tak mi teraz povedzte, ze toto je slusna firma, co hlada len kde koho zapalit a zije z toho, ze predava vylagrovane auta na uvery, ktore hranicia s uzerou.
"Noo pane, ale to mozna tak bylo predtim, ted je to uuuplne jinaaa...."
"Chapete, ze ja vam auto uz nikdy nepredam"
"'"Nooo, tak asi joo no, nashleee."
tesim, sa kedy mi zajtra zavolaju znova, uz mam pre nich pripravene Karpatske Chrbaty