... všetko o BMW ...
voMacK napísal:Ake pekne "slovenske" kilometre. Ta sedacka teda na 160tis nevyapda ani omylom.
A pri takom aute vek/motorizacia, by som takemu najazdu fakt veril tazko. ak si tak vytazeny na ten stav km, tak si ho skus overit.
Avenger napísal:Ako vyzera to podla na dost dobre oproti tomu co v tej cene najdes...neviem sedacka ako vyzera pri takych km ale podla mna je ok...mozno mal chlapik 110kg ale aj tak som videl ovela ovela horsie interiery na e60... spotreba 11,2 neznamena ,ze musi byt prasak mozno ked ma dalsie auta a s tymto brnka len po meste kratke trasy kludne taku spotrebu moze mat aj pri normalnej jazde...
podla toho co pises ake ma vady a co ti vadi kamo nehnevaj sa ale chod si kupit nove auto lebo toto nema skoro ziadnu zavadu podla toho co pises len ten olej co moze aj nemusi byt nieco vazne...
Avenger napísal:co ti ja viem podla mna je to dost ale tak auta hold zdrazeli ako si vsimam ... niekto si bez problemov zapyta za 2003-4 9k takze toto je za normalnu cenu na sk....
podla mna je ta vybava celkom fajn tiez pozeram auta v cca rovnakom strope asi ako ty a toto je proste fullka za te prachy u nasaspon to neni talian bez vyhrevu.....zalezi co chces niekto musi mat auto po strop nalozene a vecicky ako hud a pod.. ja si na to nepotrpim ale potesilo by podla mna ma toto uplne dostacujucu vybavu m-volant nie to skarede kormidlo, comfort seats, xenon, navi a tempomat automat a nejake te kw...vsak pozri autobazar naklikaj filter xenon, vyhrev, navi a uvidis ,ze tam ani nic nieje poriadne do 10K....
neviem je tam jedna 530xi fl v MT napredaj celkom nalozena za 12k ...ma ju chalan s klubu to je asi jedine auto co tam stoji za rec ....
Lipo69 napísal:ta spominana 530xi je moja takze ak chcete staci sa spytat, inzerujem kratko a je pravda ze ponuka je otrasna takze mi zatial ani nevadi ze je doma![]()
ohladom tej ceny ked objektivne posudite pride vam 12 k ako premrstena cena
Lipo69 napísal:ta spominana 530xi je moja takze ak chcete staci sa spytat, inzerujem kratko a je pravda ze ponuka je otrasna takze mi zatial ani nevadi ze je doma![]()
ohladom tej ceny ked objektivne posudite pride vam 12 k ako premrstena cena
Hugino napísal:Ešte je v BA jedna E60 530xd ---> https://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-xd-at-(e60)-id7680905.html ešte minulý rok sme ju boli pozrieť s kamošom, ale nakoniec voľba padla na 4 kruhy. Vcelku slušné auto, už tam má aj normálnu cenu, keď sme ju boli pozrieť, tak stála 13,5...
Pilifo napísal:Gratulácia!
Čo to je za motorizáciu - 530d? Ak si mal spotrebu 6,2l/100km, tak to si musel ísť pomalšie ako dôchodca, nie?