... všetko o BMW ...
jkk napísal:porovnavaj porovnatelne...korejec/koncern z 2008 bude urcite bezpecenjsi ako bmw z roku 2000...ak budes porovnavat rovnake rocniky tak tam to uz moze byt ine...

nadro napísal:No nie je pekné? :-)
http://suzuki-sx4.autobazar.eu/15-gc-ur ... 90840.html
Saurus napísal:
Krajšie ako E46???![]()
No čo už, ste ma ukecali, budem sa uberať týmto smerom... aj keď mi to ako starému bavoristovi bude proti srsti...
sandrito napísal:Autíčko pekné škoda toho x-ka, zbytočne dvíha spotrebu, škoda chýbajúcich foto interiéru, ale vizerá, že je tam koža...
germancars napísal:to auto bol pozerat kamarat. vraj nic moc, ze bolo zvnutra uz nejake osuchane ci coale kazdy ma ine naroky a podla mna moc spekuloval. treba to ist pozriet.
nadro napísal:aj ja uvažujem o E6 ale 61-tke. Kamarát predáva za 3mesiace a tak ma oslovil, že či nechcem zmenu. Tiež krasotina vínova metalíza, taká zaujímavá farba, ktorá sa nevidí často a výbava ako si dal túto. A už je to facelift.
Že by sme skončili pri tom istom type?![]()

, mierny únik oleja v motorovom priestore (pri obhliadke sa mi nepodarilo zistiť, odkiaľ presne), s motorom vraj nič nerobené, takže okrem oleja všetko pôvodné, poškodený 1 disk, lakovaný ĽZ blatník, menený kryt jedného predného svetla, poskodená palubka (pod nálepkou