... všetko o BMW ...
Saurus napísal:Ak by som neriešil vôľu v riadení, ktorú má, potrebu spraviť geometriu, hluk od zadnej nápravy od cca. 80km/h, občasné buchnutie od zadnej nápravy pri rozbiehaní z miesta, resp. netesný výfuk, boli tam ešte dve veci, ktoré ma značne iritujú.
1. Bolo to buchnuté na PP roh, takže blatník OK, chýba podblatník, kapota je odfláknutá a krivá, ľavé svetlo je origo, pravé DEPO...
2. Po bežnej pár kilometrovej jazde som skúšal, či netlakuje hadice chlad. systému a podľa mňa boli podstatne tvrdšie, ako by mali byť. Skúšal som opatrne otvoriť uzáver expanzky a po povolení sa vyvalila voda... potom som ale zistil, že uzáver je zlomený a tá tlaková časť ostala vnútri. Otázka je, či pretlakovanie systému môže spôsobiť zlý uzáver, alebo je prasknuté tesnenie pod hlavou, resp. hlava.
pyranes napísal:Aby som to uviedol na spravnu mieru.
Ja som majitel auta. Chalani tomu autu nič nie je......Nič nebucha a ani neklepe.
pyranes napísal:Aby som to uviedol na spravnu mieru.Ja som majitel auta. Nič nebucha a ani neklepe.
Saurus napísal:Ak by som neriešil vôľu v riadení, ktorú má, potrebu spraviť geometriu, hluk od zadnej nápravy od cca. 80km/h, občasné buchnutie od zadnej nápravy pri rozbiehaní z miesta, resp. netesný výfuk
pyranes napísal:Ja som majitel auta. Chalani tomu autu nič nie je. Tak ako som to povedal aj majiteľovi.
Saurus napísal:
Ty vole, tak to čučím! To by som v živote nepovedal!
M3 lover napísal:Kamarat ak sa riadiš pri výbere E46 argumentom ako bezpečnosť, tak budeš sklamaný....3ky nikdy neboli a ani nebudú bezpečnými autami, E36 sa krčili jak Felicie a E46 sú na tom podobne, mrkni si crashtesty...
Naviac, neviem ako tvoja, ale zadný náhon v zime z toho bude mať asi trochu bruchabol...
nadro napísal:nazdar chlapeJa som myslel, že si jej nechal X3 a Ty si kúpiš niečo väčšie :-)