tak na náklaďaku treba na šróboch kolesa ochrannú puklicu, lebo ostré hrany, keď nemáš plastovú záslepku na zábranách proti podbehnutiu tak pokuta, a tu má miesto kolies vyorávač zemiakov a dobre
BMW 523i F10- som bez vrtule Audi A4B8 TFSi- sa minulo už VW BORA 1,6 16V- ex
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Akoze neviem..... , mozno som moc konzervativny alebo mi nieco unika, ale vysvetlite mi niekto prosim aku motivaciu ma clovek, ktory je schopny toto urobit so svojim autom (ktore stoji najmenej cca 200t €)... podotykam, ze kvoli zavodu, ktory trva par dni...
robi sa mi nevolno, ked vidim ako rozoberaju hriesne drahe auta kvoli polepom, ktore o tyzden - dva pojdu dole....
Co potrebujes vediet myslim zopár ludí čo zbiera hodinky sa tu najde
porovnat 2 znacky v cca podobnej cenovej hladine, ze ktore si vybrat, pacia sa mi rovnako jedno aj druhe
citizen red arrows chrono ca0080-03e:
Swiss Military Hanowa 4156.13.003:
alebo nieco okolo tych 3kil +- s podobnym dizajnom
(kedze som trochu tak do lietadiel tak samozrejme ten RAF red arrows ma viac taha :) )
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."