napr. co som nasiel tak pri alco sa pisalo par a pri mann kus, tak neviem, cena nie je nejak hrozna tak do 25-30€, len nakupujem kamosovi na vikendovy servis tak pre istotu mozno objednam 2x a bude mat odlozene aj na buduci rok
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
BMW spustilo novu reklamnu kampan v TV a pri prilezitosti 100. jubilea ponukaju ako specialny bonus pre prvych 100 zakaznikov - ConnectedDrive Advanced v cene auta...pekne ten ConnectedDrive, ktory na Slovensku takmer vobec nefunguje... to sa oplati..
popravde mam tazko v pici co na e38 stoja chcel som vediet ako to je balene, uz je objednane, dneska uvidim
mozno predava za tu cenu 2kusy, jednu na tych ciernych kolach a druhu na tych striebornych, potom by ta cena za 2ks sedela
popravde mam tazko v pici co na e38 stoja chcel som vediet ako to je balene, uz je objednane, dneska uvidim
idú tam 2, k tým s aktivnym uhlím, niekedy je tá cena razantná ale niekedy zase skoro bez rozdielu, máme ešte varianty v ponuke a to biofunkčné kabínové filtre, tie zachytávajú aj pevné častice a podobne a ešte menej prepúšťaju ako uhlíkové, cena je tam tiež niekedy priaznivá, oplatí sa pozrieť