... všetko o BMW ...
RudyJames napísal:ja sa proste priklanam k tomu, ze su vhodnejsie alternativy splnajuce ucel.. ak mi ide o sportove auto, idem po motore, ak po kabriolete, nepcham tam diesel, ak po pohodlnej limuzine, nebudem si ju vyberat podla farby na ukor vybavy
georgov napísal:Chalani, rozumiem vasmu nazoru. Vybavy ponukanych aut na sekundarnom trhu vsak ukazuju opak .... Vacsina prvych kupujucich nie su fajnsmekri - su to vsak ludia, ktori to auto kupuju ako prvi a platia cenu noveho. ..... To su ti hlavni relevantni zakaznici bmw, ktori urcuju co je ucelom limuziny danej triedy :) Bez nich by tu vacsina clenov nemala na com jazdit (vratane mna, kedze aj F11 aj F34 u mna mali pri kupe 2 roky :) )
georgov napísal:Jasne Bruno, vybrat si vyberies. Myslel som ten pomer. Ak si das na mobile de filter na 5er od 2013. Mas 8 000 aut, ak doplnis: automat, head up a ventilaciu zostane ich 516 (6,5%)
georgov napísal:Jasne Bruno, vybrat si vyberies. Myslel som ten pomer. Ak si das na mobile de filter na 5er od 2013. Mas 8 000 aut, ak doplnis: automat, head up a ventilaciu zostane ich 516 (6,5%)
georgov napísal:haha, prekukol si ma :) ano, statistika je hra. Tu ventilaciu som zaradil kvoli diskusii, ktora sa tu k nej viedla v obdobnom zlozeni v inej skupine. Ventilacia - must :)
Adaptive lightning 4300
Adaptive cruise control 1300
sunroof 3700
comfort acces 2000
led headlight 880
Ked vsak zapojim vsetky dokopy plus tie 3 predchadzajuce, zostane 20 aut. To je to caro pozadovanej vybavy. Nic z toho nie je ziaden tazky individual.
bruno75 napísal:schvalne si skuste natukat presne vybavu vasho auta a uvidite ako malo aut najde....