... všetko o BMW ...

RudyJames napísal:ja sa proste priklanam k tomu, ze su vhodnejsie alternativy splnajuce ucel.. ak mi ide o sportove auto, idem po motore, ak po kabriolete, nepcham tam diesel, ak po pohodlnej limuzine, nebudem si ju vyberat podla farby na ukor vybavy
Do 20k nájde (ehm da sa nájsť) podľa mna plne dostatočna F10 na bežne vozenie. Aby mala výhrev, veľkú navi, automat, tempomat a a všetko ostatne je len plus a to s veľkej časti stačí. Tie F10 uz su za veľmi fajn ceny a v F10 pod 18k človek nemôže chcieť nejakú topku v výbave. Lebo tie stoja min 35 000€ georgov napísal:Chalani, rozumiem vasmu nazoru. Vybavy ponukanych aut na sekundarnom trhu vsak ukazuju opak .... Vacsina prvych kupujucich nie su fajnsmekri - su to vsak ludia, ktori to auto kupuju ako prvi a platia cenu noveho. ..... To su ti hlavni relevantni zakaznici bmw, ktori urcuju co je ucelom limuziny danej triedy :) Bez nich by tu vacsina clenov nemala na com jazdit (vratane mna, kedze aj F11 aj F34 u mna mali pri kupe 2 roky :) )
ale myslim si, ze v danom rozpocte (17t - 20t) by sa dalo najst aj lepsie auto...georgov napísal:Jasne Bruno, vybrat si vyberies. Myslel som ten pomer. Ak si das na mobile de filter na 5er od 2013. Mas 8 000 aut, ak doplnis: automat, head up a ventilaciu zostane ich 516 (6,5%)
georgov napísal:Jasne Bruno, vybrat si vyberies. Myslel som ten pomer. Ak si das na mobile de filter na 5er od 2013. Mas 8 000 aut, ak doplnis: automat, head up a ventilaciu zostane ich 516 (6,5%)
georgov napísal:haha, prekukol si ma :) ano, statistika je hra. Tu ventilaciu som zaradil kvoli diskusii, ktora sa tu k nej viedla v obdobnom zlozeni v inej skupine. Ventilacia - must :)
Adaptive lightning 4300
Adaptive cruise control 1300
sunroof 3700
comfort acces 2000
led headlight 880
Ked vsak zapojim vsetky dokopy plus tie 3 predchadzajuce, zostane 20 aut. To je to caro pozadovanej vybavy. Nic z toho nie je ziaden tazky individual.
bruno75 napísal:schvalne si skuste natukat presne vybavu vasho auta a uvidite ako malo aut najde....
A zrovna to čo tam nie je sa ti zapáči ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)