tak dnes som sa troska hrajkal

a dopadlo to ako to dopadlo.. troska sklamanie

ale inac som spokojny..
takze prve sklamanie, ked som zacal rozoberat tie nove svetla predne co som kupil, ani vpici nesli rozlepit, fukal som na to teplovzdusnou, silikon makky, ale odlepit nic
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
tak som sa rozhodol ze to docasne nalepim tmavou foliou, takze vo finale to dopadlo celkom dobre, akurat nebudem vidiet ani hovno, ale v noci na tomto aj tak velmi nejazdim

a dodatocne urcite chcem zatmavit tie svetla zvnutra..
no a zatmavil som aj hmlovky nech tam nekricia, a vymenil smerovky za oranzady fungel nove, aj bocne.. tak isto som nastriekal kruzky okolo svetiel chromove a prednu cast ladviniek, akurat problem nastal ked som chcel nacvaknut naspat masku.. na soferovej strane nejakym zahadnym sposobom nesla ani v prdeli nacvaknut, von isla len tak tak, a teraz na fotkach pozeram ze pekne nakrivo stoji naraznik, netusim preco :-/ takze takto som zacinal:

a takto to dopadlo:

potom som sa pustil do zadku, tam som spravil vpodstate to co som chcel, vsetky casti svetiel co niesu cervene som zacervenal tiez foliou

a potom som sa troska zacal jebkat s heckblende, ale dopadlo to tak, ze najskor to tam neostane.. :-/ dopasoval som to tam najlepsie najtesnejsie ako sa dalo, ale stale to nieje "flush" s povodnymi svetlami, a navyse sa mi to podarilo zlomit na kusku ked som to tam pritlacal kurvafix
takze budem asi zhanat nejaku odrazovu foliu alebo nieco take, co by simulovalo tie zadne svetla, a skusim vytvorit nieco jak heckblende ale bude to tam len nalepene a presne dopasovane..
takto to zacalo

a takto to skoncilo.. vyzera to paradne, z dialky sa mi to velmi lubi zozadu (dal som dolu aj tie blbe nalepky na oknach co tam kricali, a cely zadok je teraz opticky sirsi..

auto je stale vysoke, hlavne vpredu, to bol povodny plan riesit ten predok dnes, ale nevydalo lebo 6ka je od piatku u kamosa isiel som menit olej s nim a samozrejme komplikacie, takze auto ostalo tam, kym pride suciastka a nemam teda podlozky, ktore maju ist na kombik..