revenge, sebastiaan ani nebudem reagovat radsej, zbytocne sa rozculim.. ale tak to proste je.. kokocky stat
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
simik sak si ma videl, vypadam jak sikmooky?
inak klud s tou M3, ked to uvidite hotove tak budete z toho srat kocky

sak to je bez blatnikov nedokoncene.. nieco podobne je tuto ala andreas wibs z norska na kombiku..

tak treba troska fantazie zapojit a bude sa aj ta M3 pacit

aj ked najdu sa urcite ludia a vela komu sa nepaci takyto dokonaly kombik..

co uz narobime..
pegass325 napísal:že se vám do toho pletu soudruzi, ale... k čomu je dobrý ten Stanceworks?

Je to len proste o štýle? Lebo z praktického hladiska z toho robíš na bežnú prevádzku nevhodné auto (moc nízko, v prvej jamke necháš vaňu, do kufra už asi moc toho nezaložíš, kedže brúsiš gumu aj bez záťaže, máš problém s rozmerom diskov v TP, deformuješ samotnú pneu, ten vytŕčajúci disk...to má byť akože pekné?, komfortu to celé asi tiež moc nepridá. Možno lepšie jazdné vlastnosti keď je to znížené. Nie, že by som tu šiel hejtovať, ale sledujem tento príbeh a vedel by som toho touringa predstaviť aj inak. Takže o čom to celé je? Každopádne majiteľ je pán a môže si spraviť s autom čo chce.
hej je to proste o style.. do kufra toho nalozim kolko chcem, lebo uz sa to moc nizsie nepohne, minule som mal 3 metraky cementu v nom

sice dymelo z gum, ale inak problem nebol..a preco by som nechal vanu? s takymto autom treba jazdit opatrne to je fakt a je to unavujuce pri dlhsich trasach a vyletoch, preto to mam ako daily driver iba po dedine a ked tak do mesta vybehnut sem tam.. na dlhe trasy uz som si odvykol a mam ine auto a tiez ide inym stylom -> performance, pozri si pribeh..
toto je proste to co ma bavi, a mam to iba na hranie. a proste ked sa postavim vedla seriovej E34 tak neni o com.. inak tie blatniky a gumy sa budu riesit vzadu, lebo je to fakt natesno a kedze treba vyhoviet panom policajtom, tak to budem musiet aspon trochu vyvalcovat..
boboo96: pekne to je veru, tie mpar su mega.. len na mna priliz uzke
inak toto je cisty zaciatok, momentalne riesim milion inych veci, takze nemam ani cas sa venovat tomuto, stale nemam kola v tp zapisane

ale buduca sezona ked pojde vsetko jak ma, tak bude ovela vacsi hardcore, myslim ze take auto na slovensku este nikto nepostavil, tak uvidime..
p.s. technicka otazka.. po akych km sa zvykne porucat kardan na tychto autach? lebo mam pocit ze nieco s nim nieje v poriadku, pri rychlostiach medzi 80 a 100 mi auto citelne vibruje, najprv som myslel ze to bude kolesami ale teraz som prezul na zimaky a je to skoro to iste, o nieco jemnejsie, najskor kvoli balonovej gume, ze to trocha utlmi.. kazdopadne volant pevny, netrasie, ale trasie mi to pod ritou cele auto.. tak mam podozrenie na ten kardan.. jaj a ked je pod zaberom tak to vpodstate zmizne.. robi to hlavne pri ustalenej rychlosti.