... všetko o BMW ...

pegass325 napísal:že se vám do toho pletu soudruzi, ale... k čomu je dobrý ten Stanceworks?Je to len proste o štýle? Lebo z praktického hladiska z toho robíš na bežnú prevádzku nevhodné auto (moc nízko, v prvej jamke necháš vaňu, do kufra už asi moc toho nezaložíš, kedže brúsiš gumu aj bez záťaže, máš problém s rozmerom diskov v TP, deformuješ samotnú pneu, ten vytŕčajúci disk...to má byť akože pekné?, komfortu to celé asi tiež moc nepridá. Možno lepšie jazdné vlastnosti keď je to znížené. Nie, že by som tu šiel hejtovať, ale sledujem tento príbeh a vedel by som toho touringa predstaviť aj inak. Takže o čom to celé je? Každopádne majiteľ je pán a môže si spraviť s autom čo chce.

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

sak to je bez blatnikov nedokoncene.. nieco podobne je tuto ala andreas wibs z norska na kombiku..
 sak to je bez blatnikov nedokoncene.. nieco podobne je tuto ala andreas wibs z norska na kombiku.. 
 aj ked najdu sa urcite ludia a vela komu sa nepaci takyto dokonaly kombik..
 aj ked najdu sa urcite ludia a vela komu sa nepaci takyto dokonaly kombik..  co uz narobime..
 co uz narobime.. pegass325 napísal:že se vám do toho pletu soudruzi, ale... k čomu je dobrý ten Stanceworks?Je to len proste o štýle? Lebo z praktického hladiska z toho robíš na bežnú prevádzku nevhodné auto (moc nízko, v prvej jamke necháš vaňu, do kufra už asi moc toho nezaložíš, kedže brúsiš gumu aj bez záťaže, máš problém s rozmerom diskov v TP, deformuješ samotnú pneu, ten vytŕčajúci disk...to má byť akože pekné?, komfortu to celé asi tiež moc nepridá. Možno lepšie jazdné vlastnosti keď je to znížené. Nie, že by som tu šiel hejtovať, ale sledujem tento príbeh a vedel by som toho touringa predstaviť aj inak. Takže o čom to celé je? Každopádne majiteľ je pán a môže si spraviť s autom čo chce.
 sice dymelo z gum, ale inak problem nebol..a preco by som nechal vanu? s takymto autom treba jazdit opatrne to je fakt a je to unavujuce pri dlhsich trasach a vyletoch, preto to mam ako daily driver iba po dedine a ked tak do mesta vybehnut sem tam.. na dlhe trasy uz som si odvykol a mam ine auto a tiez ide inym stylom -> performance, pozri si pribeh..
 sice dymelo z gum, ale inak problem nebol..a preco by som nechal vanu? s takymto autom treba jazdit opatrne to je fakt a je to unavujuce pri dlhsich trasach a vyletoch, preto to mam ako daily driver iba po dedine a ked tak do mesta vybehnut sem tam.. na dlhe trasy uz som si odvykol a mam ine auto a tiez ide inym stylom -> performance, pozri si pribeh..  
  ale buduca sezona ked pojde vsetko jak ma, tak bude ovela vacsi hardcore, myslim ze take auto na slovensku este nikto nepostavil, tak uvidime..
 ale buduca sezona ked pojde vsetko jak ma, tak bude ovela vacsi hardcore, myslim ze take auto na slovensku este nikto nepostavil, tak uvidime.. konecne som si nasiel cas sa troska povenovat aj kombiku.. aj ked som to nestihol vsetko, ale vacsina je hotova.. foto iba ifonom, nejak sa mi nechcelo tahat zrkadlovku, ale to dolezite som odfotil :-)
 konecne som si nasiel cas sa troska povenovat aj kombiku.. aj ked som to nestihol vsetko, ale vacsina je hotova.. foto iba ifonom, nejak sa mi nechcelo tahat zrkadlovku, ale to dolezite som odfotil :-)
 citelny rozdiel uz tam..
 citelny rozdiel uz tam..

az na to spalenie na hlave a pleciach
 az na to spalenie na hlave a pleciach  ale co uz..
 ale co uz..
 ,ja som niečo podobne riešil na manželkinom paseratti
,ja som niečo podobne riešil na manželkinom paseratti  tiež to nemalo žiadnu starostlivost takže už po vosku brutal rozdiel.Inak držím palce so zápisom.
 tiež to nemalo žiadnu starostlivost takže už po vosku brutal rozdiel.Inak držím palce so zápisom.  
  hahahhahaa
 hahahhahaa  DD ...nevedel som ako reagovať chcel som mu najprv dať dobru radu na lexaurin že to pomože ale potom som sa nadýchol a opytal sa ho : ,,vysoke ET ? ved tam mate na disku vyrazene parametre elektronu...tote su 8j keby ste videli letne bbs tam mam vzadu 10j a et25" (ale mal pravdu et bolo 38 to je dost vysoke) ...potom si to išli do auta preveriť že volali na centralu a samozrejme im nefungovala databaza tak začali riešiť US svietenie a folie na predných oknach
DD ...nevedel som ako reagovať chcel som mu najprv dať dobru radu na lexaurin že to pomože ale potom som sa nadýchol a opytal sa ho : ,,vysoke ET ? ved tam mate na disku vyrazene parametre elektronu...tote su 8j keby ste videli letne bbs tam mam vzadu 10j a et25" (ale mal pravdu et bolo 38 to je dost vysoke) ...potom si to išli do auta preveriť že volali na centralu a samozrejme im nefungovala databaza tak začali riešiť US svietenie a folie na predných oknach  ...pod dlhej debate to končilo vetou : ,,dobre pan vodič ja nesom dopravný policajt ja vam toto neviem povedať ale dajte si tie determalne skla zapisať pekný den prajem "
 ...pod dlhej debate to končilo vetou : ,,dobre pan vodič ja nesom dopravný policajt ja vam toto neviem povedať ale dajte si tie determalne skla zapisať pekný den prajem "  :D:D
:D:D 

hahahahhaaaaaaa pobavilo
 hahahahhaaaaaaa pobavilo  
  hahaha
 hahaha

...  Inak tour paradny, po lesteni to vyzera perfektne
 ...  Inak tour paradny, po lesteni to vyzera perfektne