... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
bruno75 napísal::thumbup:
a ten start-stop by si zvladol aj na F10 LCI NBT?
podla toho, co som pocul doteraz to uz trosku veda je, resp. to chce nejaky speci kod tusim az Mnichova... ja len, ci uz si aj take robil...
mal by som zaujem, v BA som kazdu chvilu...
futy napísal:čo sa dá prispôsobiť na mojom sociále, mám mini iDrive obrazovku bez navi, jedine asi ten 4blik
stanleyy napísal:- start/stop si pamata poslednu hodnotu (!!!)
- skratil som interval na sklopenie spatakov pri zatvarani cez comfort access (somarinka, ale potesi)
- top view kamera mi funguje pri akejkolvek rychlosti, front view do 50km/h (somarinka, ale potesi)
- zapnute vsetky video/audio kodeky![]()
- vypnuty zvukovy generator motora (to hadam ja v mojom aute nemam, ci..?!)
- adaptivny tempomat sa mi ukazuje na headupe (co tym myslis? ja mam zobrazenie vzdialenosti ACC od auta vpredu - tie palicky, by default)
- video za jazdy, vratane dvd a manualov(plati to aj pre zobrazenie info z BMW online / Connected Drive?)
- zapnuta simulacia cesty v navigacii (to je co?)
- okna sa vytahuju aj ked otvorim dvere
- adaptivny tempomat ma default na najkratsej hodnote![]()
- smerovky mi robia 4blik namiesto 3 bliku :)![]()
bruno75 napísal:Vdaka za odpoved a infoo par veci by som mal zaujem...
![]()
pisem rovno do tvojho textu:
- skratil som interval na sklopenie spatakov pri zatvarani cez comfort access (somarinka, ale potesi)
- top view kamera mi funguje pri akejkolvek rychlosti, front view do 50km/h (somarinka, ale potesi)
bruno75 napísal:- vypnuty zvukovy generator motora (to hadam ja v mojom aute nemam, ci..?!)
bruno75 napísal:- adaptivny tempomat sa mi ukazuje na headupe (co tym myslis? ja mam zobrazenie vzdialenosti ACC od auta vpredu - tie palicky, by default)
bruno75 napísal:- video za jazdy, vratane dvd a manualov(plati to aj pre zobrazenie info z BMW online / Connected Drive?)
bruno75 napísal:- zapnuta simulacia cesty v navigacii (to je co?)
bruno75 napísal:- okna sa vytahuju aj ked otvorim dvere
bruno75 napísal:Bol by si si ochotny sa do toho pustit?
jararak napísal:stanley - mas auto s novsim softom ako 11/2014?
jararak napísal:bruno teba ocakavam, start stop uz viem aj na tych poslednych vypnut, chcelo to troska treningu ale uz to viem obabrat
stanleyy - viem ze to je uz poriesene, avsak aj tak je kopec veci ktore niesu prelozene. zo zaciatku to bolo nie prilis bezpecne tak som sa do toho nepustal.
jararak napísal:bruno teba ocakavam, start stop uz viem aj na tych poslednych vypnut, chcelo to troska treningu ale uz to viem obabrat
stanleyy - viem ze to je uz poriesene, avsak aj tak je kopec veci ktore niesu prelozene. zo zaciatku to bolo nie prilis bezpecne tak som sa do toho nepustal.