... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
Arnost napísal:
jararak, prosim ta, ESYS ides cez icom alebo mas na to zvlast enet?
Arnost napísal:tak uz len najst skusobne F-ko
Arnost napísal:Icom uz mam, tak ked to ide cez neho tak naco dalsi kabel :)
djpeet napísal:naklopenie spatneho zrkadla po zaradeni spiatocky by sa dalo?
bruno75 napísal:Viem, ze sa to priamo netyka F3x a viem, ze je to dost blbost, ale aj tak sa Jararaka (alebo ineho miestneho kodovacieho guru) opytam:
mam v aute keyless a obcas (napr. ked si idem otvorit garaz alebo si z auta odskocim pre nejaku drobnost) vystupim z auta a necham zapnuty motor a zamknem auto dotykom na klucku - vtedy auto 2x kratko zatrubi klaksonom. Trochu mi to vadi a napr. vecer, ked to urobim pred tou garazou, tak to asi velmi nepotesi susedov....![]()
zbytocne to pritahuje pozornost...
![]()
Da sa to otravne trubenie pri zamykani so spustenym motorom nejako vypnut? Na E60 som to iste vedel urobit bez akehokolvek zvukoveho sprievodu...
Dalsi hlupy zvuk, ktory auto vydava je pipanie (sice nie velmi hlasne, ale IMHO zbytocne), ked zatvaram kufor cez CA, ked ho zatvorim tlacitkom je ticho, ked ho zatvaram podkopnutim nohou piska...![]()
Nechcem aby auto upozornovalo okolie vzdy, ked pouzijem funkcie CA...
Arnost napísal:jararak, prosim ta, ESYS ides cez icom alebo mas na to zvlast enet?
stanleyy napísal:zasa.. naco spekulovat, ked enet je otestovany a 100% funkcny :)
stanleyy napísal:
pokial viem, tak to mozne nie je, riesilo sa to na bimmerposte:
http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=800344
jedine vypnut motor a dat auto do Pcka...
je to safety feature a dava zmysel podla mna... hlavne na autach, ktore nemaju automaticku parkovaciu brzdu (ako F10 a vyssie).
voMacK napísal:Mne moja plecka zacala 2x trubit, pri zamknuti a nastartovanom motore az potom, co mi spravili minuly rok update softu. Teraz vzdy ked si iba odbehnem po kavu vypadam ako kokot...
stanleyy napísal:bruno: E60 mala auto-hold a elektronicky volic prevodovky? Ak ano, tak sa ospravedlnujem... Vyvojari ZF asi vlastnemu softwaru velmi neveria a preto to trubenie :)
Predsa len ked tam clovek manualne (E60) zacvakne Parking, tak sa nic stat nemoze.