... všetko o BMW ...
Saru napísal:
Chapem, zase v tomto pripade je lepsia "social" E65 nez social E60, pretoze aj vykradnuta E65ka na tom bude lepsie nez priemerna E60 u nas na cestach, ci sa mylim? Nemam velmi prehlad o standardnej a nestandardnej vybave E65, skor E60.
Touringa nechcem, jedneho mam a to staci, dynamic drive ak to ma byt iba potencialne 4-ciselna investicia co na mna caka tak ho okaslat. A k tej navigacii - CCC je predfacelift a CIC je facelift v E60? Viem, ze v zahranici vraveli vsetci, ze E65 ma ovela lepsi iDrive po facelifte (aj navi) a ze vela dalsich veci facelift upravil/opravil.
Ake su podla teba take hranicne kilometre aby som to auto aj vyuzil ked do neho budem vrazat? Dajme tomu na 730d a na 530d, mozno podla stavu trhu aj 525d. Diky.
trunek napísal:poznám, človeka, čo má 525D E60 a zarába cca 600€ a to auto má už 5 rokov.
germancars napísal:e90 v pakete, na peknych kolesach je rovnako reprezentativna ako e65
jurkyLE napísal:dovol mi sa zasmiať....a este podotknem ze sa bavime o 10 rokov starych haraburdach, takze slovne spojenie "reprezentativne auto" je pritiahnute za vlasy
Maco napísal:Osobne urcite chod do 5ky. Nad sedmou nerozmyslaj, starsia technika a starsie vozidlo celkovo a ako ti pisali iny, tie auta nemaju hodnotu bo 90% uz mali majitelov co to vydojili a nechali veci na teba a to ver ze tych 2tis na naklady by si riadne podcenil. Motor by som odporucil asi 30d 170kw kedze to je taky kompromis. Ked chces benzin tak 30i je volba ked nechces pchat peniaze do vrtochov osemvalcu. Nad plynom by som nerozmyslal ze na dlhe trasy je dobra volba lebo tieto motory prave na dlhe trasy zeru malo a aby som kazdych 400km musel stat kvoli tankovaniu plynu tak to by ma vobec nebavilo.
Ak chces normalny kusok co nie je uplna starina, a nema velke km a ma vybavu, musis navysit svoj budget a svoju rocnu kasicku lebo v roku 2016 kupovat auto takehoto typa z roku 03/04 by bol riadny krok vedla.
jararak napísal:je jedno kto ti tu co bude pisat, aj tak si kupis to co ta "chytne za gule"
e65 - pekne auto, mozes s tym stinat stromy, bezpecnost je na mieste, je to vsak velke a nemotorne auto v meste. je to prechodovy model, to co najdes v tomto aute, nema ziadne ine, cize ak mas nejaku speci vybavu, musis ju hladat len a len zo 7er a ked mas nieco co pravidelne odchadza, tak zbytocne budes hladat po vrakacoch (vid packa prevodovky - 190euro, klimaventilator na 730d - 700e)
e60 - bezpecnost je na rovnakej urovni, nezabudni, ze predok mas z hlinika, cize vecsi tukanec na predok mozes auto zahodit. je lahsie, mensie gumy, je ich ako smetia, cize pripadny servis nebude tak dramaticky (mozno)
trunek napísal:Vtip je v tom, že tu teraz píšete, ako si musí odložiť budget na pomaly 15t€ ale keby bola taká sedma na bazoši tak tu hneď všetci píšu, či majiteľovi nej..be. Už nie raz sa stalo to (a čítal som toho naozaj veľa tu na fóre) ako kúpiť E46 znamená dať za auto cez 10t€ ale keď sa predáva nejaká za 4 tak je to hlupák. V inom príspevku napíše niekto, že octavia za 5te? Veď za to idú už 7mi.... Je to iba vec pohľadu.
Kúp si, čo sa ti viac páči, v čom sa ti lepšie sedí. Osobne nemám E60 ale poznám 2 kamošov ktorý majú a sú spokojný a majú ju pár rokov. E65 neviem, nepoznám nikoho, ale ani taká 4,8is nie je ďaleko od drahých dielov a ejhľa dá sa to. Nerieš druhých, aj tak stú to väčšinou deti do 20r čo sem prispevajú. A taká diagnostika? Každý tretí má v podpise, že robí diagnostiku. Hej, niečo stojí možno 700€ ale čo to ku..va odchádza každý deň?