... všetko o BMW ...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) (motor 5,0i u F01 NIKDY, NIKDY, NIKDY, kto to kúpi berte si rovno lano na krk k povinnej výbave
 (motor 5,0i u F01 NIKDY, NIKDY, NIKDY, kto to kúpi berte si rovno lano na krk k povinnej výbave   )
 )  ... Presne ako píšeš mal som už F01 model 750 tá sa začala sypať po cca 45k km (147k tušim zvládla +/-) ... 740d som vlastnil menej ako mesiac a šla do sveta nahradila ju táto ... (v skratke)
  ... Presne ako píšeš mal som už F01 model 750 tá sa začala sypať po cca 45k km (147k tušim zvládla +/-) ... 740d som vlastnil menej ako mesiac a šla do sveta nahradila ju táto ... (v skratke)   PS: táto už by mala mať problém s chladením turbo dmýchadiel zažehnaný. uvidíme
  PS: táto už by mala mať problém s chladením turbo dmýchadiel zažehnaný. uvidíme 

citanim fora, a musim teda povedat... precital som to zatial od F01, a paradny pribeh, ako to tu uz bolo povedane, na svoj vek velmi prijemne vystupovanie, zazil som zopar takych co mali, ako bolo spominane k 18ke klucik od Z4 pripadne k promociam 3i byt v novostavbe a je velmi prijemne citat ako sa k tomu stavias ty - aj s tym, ze si priznas, ze tomu pomohla startovacia injekcia od rodiny, aj to, ze auta zarabaju na seba.
 citanim fora, a musim teda povedat... precital som to zatial od F01, a paradny pribeh, ako to tu uz bolo povedane, na svoj vek velmi prijemne vystupovanie, zazil som zopar takych co mali, ako bolo spominane k 18ke klucik od Z4 pripadne k promociam 3i byt v novostavbe a je velmi prijemne citat ako sa k tomu stavias ty - aj s tym, ze si priznas, ze tomu pomohla startovacia injekcia od rodiny, aj to, ze auta zarabaju na seba.
 Je vidno, že si skutočným milovníkom sedmičiek, rozumieš im a skvelo sa o ne staráš.
  Je vidno, že si skutočným milovníkom sedmičiek, rozumieš im a skvelo sa o ne staráš.   
   ).
 ). 

Jamiss napísal:lenze foto co si pridal je z 750i G11