Nedeľa, 27. Decembra 2015, 22:26
k povodnej otazke len tolko, ak e39 do 2000e tak by som pozeral 523i/528i M52 motor, tiez som kupoval za podobnu cenu s tym ze som hned investoval cca 400e a za rok a pol co ju mam postupne okolo 600e, ale robil som predne ramena,, dvakrat olej + filter, druhy vanos + pretesnenie + tesnenie veka, sviecky, separator oleja, starter, alternator, vodne cerpadlo + remenicu, vodiace kladky, remen, cerpadlo posilovaca riadenia + olej, asc motorcek a snimac, jednu hadicu chladenia + napln, visco spojku, snimac vonkajsej teploty, snimac teploty nasavania vzduchu, ventilator klimy, polovicu radia lebo nebralo cd, zadne pruziny, tycky do svetiel a par inych malych dielov, nieco som menil preto ze trebalo, nieco preventivne, takisto nieco nove a nieco pouzivane, vsetko myslim bezne veci co sa menia na kazdom aute, ci bmw ci fabii, okrem ramien som vsetko menil sam takze som usetril kopu penazi za servis, ak si to vies pomenit kludne e39 + m52 motor, a jazdit, samozrejme bez hrdze asi tazko najdes, ale casom spravis ako vsetko, podla mna na akomkolvek ojazdenom aute postupne vymenis 50 percent povodnych dielov, hlavne hladaj auto s dobrym motorom prevodovkov, podvozkom, pretoze esteticke veci pockaju, ale motor nie